Pesce spada al salmoriglio

Pesce spada al salmoriglio

4.5 207 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 5min.
4 porzioni

Suroviny

  • 1 spicchio di aglio
  • 1 mazzetto di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
  • 540 g di acqua
  • 80 g di olio extravergine di oliva
  • 1 cucchiaino di origano secco
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe
  • 30 g di succo di limone
  • 4 fette di pesce spada lavate e asciugate (800 g circa)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 39.5 g
Kalorie 1914 kJ / 457 kcal
Tuk 33.2 g
Vláknina 0.2 g
Sacharidy 0.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...