Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 spicchio di aglio
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 540 g di acqua
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di origano secco
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 30 g di succo di limone
- 4 fette di pesce spada, lavate e asciugate (800 g circa)
- Nutriční hodnoty
- na 4 porzioni
- Kalorie
- 7657 kJ / 1830 kcal
- Protein
- 158.1 g
- Sacharidy
- 0.8 g
- Tuk
- 132.8 g
- Vláknina
- 0.6 g
Alternativní recepty
Salmone al cartoccio
35 Min
Pesce spada alla ghiotta
40 min
Pesce spada all'arancia
40 min
Orata al sale
40 min
Spigole all'acqua pazza
30 min
Tonno aromatizzato al profumo di limone
35 Min
Branzino al cartoccio
1h 10 min
Pesce spada con marinata alle erbe e julienne di finocchi
1h 10 min
Spada alle erbe con olive
40 min
Pesce spada agrumato
35 Min
Orata in crosta di patate con emulsione alle erbe
1j 20 menit
Pesce spada al cartoccio con patate speziate
40 min