Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 spicchio di aglio
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 540 g di acqua
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di origano secco
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 30 g di succo di limone
- 4 fette di pesce spada, lavate e asciugate (800 g circa)
- Nutriční hodnoty
- na 4 porzioni
- Kalorie
- 7657 kJ / 1830 kcal
- Protein
- 158.1 g
- Sacharidy
- 0.8 g
- Tuk
- 132.8 g
- Vláknina
- 0.6 g
Alternativní recepty
Orata in crosta di patate con emulsione alle erbe
1u. 20min
Salmone al cartoccio
35min
Orata al sale
40min
Spigole all'acqua pazza
30min
Pesce spada alla ghiotta
40min
Sarde a beccafico
35min
Tonno in pesto di mandorle e olive
30min
Pesce spada all'arancia
40min
Sgombri all'agro
1u. 45min
Pesce spada agrumato
35min
Spada alle erbe con olive
40min
Tonno aromatizzato al profumo di limone
35min