Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 pomodori secchi
- 1 spicchio di aglio
- 3 - 4 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di cipolla a rondelle
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di pomodori ciliegino interi
- 600 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 350 g di pasta tipo penne
- 3 - 4 foglie di basilico fresche, lavate (volitelně)
- 1 - 2 cucchiai di Parmigiano Reggiano grattugiato (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1745 kJ / 417 kcal
- Protein
- 13.2 g
- Sacharidy
- 73.2 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 5.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Penne risottate con verdure
35min
Fusilli risottati tonno e capperi
30 min
Pasta risottata al pomodoro
40 Min
Spaghetti risottati alla carrettiera
30 min
Orecchiette risottate pomodoro e basilico (1 porzione)
30 min
Farfalle risottate alla boscaiola
40 Min
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
25 min
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
40 Min
Spaghetti aglio, olio e peperoncino
30 min
Casarecce risottate al limone
30 min
Pasta tonno e olive
35min
Penne risottate funghi e speck
40 Min