Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g di pecorino Romano
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 400 g di carne trita mista
- 40 g di pane ammollato e strizzato
- 1 uovo
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 60 g di cipolla
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 370 g di polpa di zucca a pezzi
- 260 g di acqua
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 70 g di speck a listarelle
- 3 funghi champignon a fettine
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1414.8 kJ / 338 kcal
- Protein
- 24.7 g
- Sacharidy
- 12.5 g
- Tuk
- 40.9 g
- Vláknina
- 1.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto con la zucca e pancetta
40 Min
Spiedini di polpettine di pollo, zucchine e riso
1 Std. 25 Min
Mini burger di melanzane, manzo e formaggio filante
1 Std. 30 Min
Involtini di vitello al vapore con insalata verde veloce
40 Min
Polpette in salsa di funghi e vino bianco
45 Min
Polpettone di carne ai funghi
1 Std. 30 Min
Polpette alla noce moscata e salsa alla cannella
50 Min
Involtini con funghi e castagne
45 Min
Tacchino ripieno con salsa all'arancia
2 Std.
Involtini alla frutta secca
40 Min
Risotto verde con spinaci e pancetta
45 Min
Paccheri zucca e salsiccia
30 Min