Polpette in salsa di zucca con funghi

Polpette in salsa di zucca con funghi

4.5 85 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 55min.
4 porzioni

Suroviny

  • 20 g di pecorino Romano
  • 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 400 g di carne trita mista
  • 40 g di pane ammollato e strizzato
  • 1 uovo
  • 1 ½ cucchiaino di sale
  • 60 g di cipolla
  • 20 g olio extravergine di oliva + q.b.
  • 370 g di polpa di zucca a pezzi
  • 260 g di acqua
  • 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
  • 70 g di speck a listarelle
  • 3 funghi champignon a fettine

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 24.7 g
Kalorie 1414.8 kJ / 338 kcal
Tuk 40.9 g
Vláknina 1.6 g
Sacharidy 12.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...