Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g di pecorino Romano
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 400 g di carne trita mista
- 40 g di pane ammollato e strizzato
- 1 uovo
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 60 g di cipolla
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 370 g di polpa di zucca a pezzi
- 260 g di acqua
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 70 g di speck a listarelle
- 3 funghi champignon a fettine
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1414.8 kJ / 338 kcal
- Protein
- 24.7 g
- Sacharidy
- 12.5 g
- Tuk
- 40.9 g
- Vláknina
- 1.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cotolette di spinaci
40min
Polpette di pollo al Varoma in salsa delicata
1 Std. 30 Min
Polpette in salsa di funghi e vino bianco
45min
Polpettone di carne ai funghi
1 Std. 30 Min
Involtini con funghi e castagne
45min
Involtini di pollo all'arancia
1 Std. 30 Min
Polpettone con crema di peperoni
55 min
Polpettone con zucchine, speck e mozzarella
1 Std.
Polpettone di carne ripieno di spinaci e formaggio
1 Std. 15 Min
Polpettone di pollo e zucca farcito
1 Std. 30 Min
Polpettone allo speck con pere
1 Std.
Polpettone ripieno di spinaci e formaggio (TM6)
1 Std. 15 Min