Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 scalogno a metà
- 3 filetti di acciuga sott'olio
- 10 g di capperi sotto sale, dissalati
- 10 g di olive taggiasche denocciolate
- 1 peperoncino secco piccante (volitelně)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di cuori di carciofo, puliti e a metà
- 320 g di riso integrale (cottura 18-20 minuti)
- 100 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 610 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 100 g di tonno sott'olio, sgocciolato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1669 kJ / 399 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 55 g
- Tuk
- 13 g
- Vláknina
- 8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vellutata di bietole con quinoa e fagioli neri
1h
Risotto gamberi e carciofi
30 min
Risotto integrale ai profumi mediterranei
45 min
Riso con merluzzo e pomodori
1h
Lenticchie e riso con cipolle (Mujadarrah)
1h 5min
Pasta con fave e mazzancolle al curry
1 Std. 10 Min
Riso basmati, fave e piselli
1h 30 min
Risotto ai frutti di mare e salame piccante
1h 5min
Penne risottate ai cuori di carciofo, prosciutto e ricotta
45 min
Risotto ai carciofi con tonno e olive
35min
Pappardelle spinaci e cipollotti
40 Min
Riso ai frutti di mare
1h 40 min