Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di calamari freschi puliti
- 30 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1 spicchio di aglio, senza anima
- 5 filetti di acciuga sott'olio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di vino bianco
- 1 cucchiaio di capperi sotto sale, sciacquati
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 130 g di pane bianco casereccio, la mollica
- 500 g di acqua + q.b.
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 2 uova
- 150 g di zucchine a dadini (1 cm)
- 1 limone, preferibilmente biologico, il succo spremuto fresco e la scorza grattugiata
- 100 g di rucola
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1444.5 kJ / 345.2 kcal
- Protein
- 27.6 g
- Sacharidy
- 24.2 g
- Tuk
- 15.3 g
- Vláknina
- 1.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1h
Calamari alla napoletana
40 min
Calamari ripieni su crema di pane
1h 10min
Calamari ripieni
1h 30min
Totani ripieni su crema di fave
1h 30min
Seppie ripiene su coulisse di pomodorini
50min
Filetti di cernia in camicia colorata
30 min
Polpo con patate alla salentina
1h 10min
Polpo in rosso
35min
Polpo al vino rosso
1h
Involtini di pesce spada e melanzane
1 Std. 20 Min
Burger di seppie
25min