Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di calamari freschi puliti
- 30 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1 spicchio di aglio, senza anima
- 5 filetti di acciuga sott'olio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di vino bianco
- 1 cucchiaio di capperi sotto sale, sciacquati
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 130 g di pane bianco casereccio, la mollica
- 500 g di acqua + q.b.
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 2 uova
- 150 g di zucchine a dadini (1 cm)
- 1 limone, preferibilmente biologico, il succo spremuto fresco e la scorza grattugiata
- 100 g di rucola
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1444.5 kJ / 345.2 kcal
- Protein
- 27.6 g
- Sacharidy
- 24.2 g
- Tuk
- 15.3 g
- Vláknina
- 1.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Involtini di pesce spada alla pantesca
1 Std.
Calamari ripieni su crema di pane
1h 10 min
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40 min
Calamari alla napoletana
40 min
Insalata di polpo, sedano e prezzemolo
50 min
Polpo con patate alla salentina
1h 10 min
Totani ripieni su crema di fave
1h 30min
Calamari ripieni alla norma
1h 30min
Calamari ripieni
1h 30min
Involtini di pesce spada e melanzane
1 Std. 20 Min
Calamaretti ai pistacchi
30 min
Moscardini al limone
30 min