Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di calamari freschi puliti
- 30 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1 spicchio di aglio, senza anima
- 5 filetti di acciuga sott'olio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di vino bianco
- 1 cucchiaio di capperi sotto sale, sciacquati
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 130 g di pane bianco casereccio, la mollica
- 500 g di acqua + q.b.
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 2 uova
- 150 g di zucchine a dadini (1 cm)
- 1 limone, preferibilmente biologico, il succo spremuto fresco e la scorza grattugiata
- 100 g di rucola
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1444.5 kJ / 345.2 kcal
- Protein
- 27.6 g
- Sacharidy
- 24.2 g
- Tuk
- 15.3 g
- Vláknina
- 1.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Calamari alla napoletana
40 min
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40 min
Totani ripieni su crema di fave
1 godz. 30 min
Moscardini al limone
30 min
Seppioline e gamberi gratinati
1 godz. 10 min
Calamari in umido
55min
Seppie ripiene su coulisse di pomodorini
50min
Involtini di pesce spada e melanzane
1 Std. 20 Min
Alici ripiene al Varoma
50min
Polpo in rosso
35min
Calamari ripieni su crema di pane
1 godz. 10 min
Calamari ripieni
1 godz. 30 min