
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di calamari freschi puliti
- 30 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1 spicchio di aglio senza anima
- 5 filetti di acciuga sott'olio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di vino bianco
- 1 cucchiaio di capperi sotto sale sciacquati
- 2 rametti di prezzemolo fresco le foglioline lavate e asciugate
- 130 g di pane bianco casereccio, la mollica
- 500 g di acqua + q.b.
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 2 uova
- 150 g di zucchine a dadini (1 cm)
- 1 limone preferibilmente biologico, il succo spremuto fresco e la scorza grattugiata
- 100 g di rucola
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 345.2 kcal / 1444.5 kJ
- Protein
- 27.6 g
- Tuk
- 15.3 g
- Sacharidy
- 24.2 g
- Vláknina
- 1.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Moscardini al limone
30min
Spigole all'acqua pazza
30min
Calamari ripieni alla norma
1hod. 30min
Pescatrice ai pomodorini
1hod.
Calamari alla napoletana
40min
Calamaretti ai pistacchi
30min
Spigola con uvetta e pinoli
45min
Calamari ripieni su crema di pane
1hod. 10min
Totani ripieni su crema di fave
1hod. 30min
Seppie ripiene su coulisse di pomodorini
50min
Calamari in umido
55min
Calamari ripieni
1hod. 30min