Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g di cipolla a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di carne di vitello in bocconcini (3-4 cm)
- 50 g di carota, pelata e a rodelle
- 1 cucchiaino raso di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1 pizzico di chiodi di garofano in polvere
- 50 g di vino rosso
- 150 g di acqua
- 2 - 3 carciofi
- ½ limone, il succo spremuto
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1673 kJ / 400 kcal
- Protein
- 27.58 g
- Sacharidy
- 8.48 g
- Tuk
- 28.16 g
- Vláknina
- 6.73 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spezzatino di tacchino, patate e piselli
1h 30 min
Spezzatino di manzo con piselli e patate
1h 30 min
Manzo con olive e peperoni
35min
Coniglio ai carciofi
1h 25min
Spezzatino di vitello con cipolline (di Francesca Romana Barberini)
1 Std. 10 Min
Spezzatino di agnello con cipolle
55 min
Cinghiale in umido
1 godz. 45 min
Spezzatino di manzo con verdure speziate
55 min
Spezzatino di vitello con patate e fagiolini
1 Std. 10 Min
Spezzatino di manzo ai funghi con cous cous di cavolfiore
45 min
Coniglio alla ligure
3h 20min
Arrosto di vitello con carciofi
1h 5min