
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g di cipolla a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di carne di vitello in bocconcini (3-4 cm)
- 50 g di carota pelata e a rodelle
- 1 cucchiaino raso di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1 pizzico di chiodi di garofano in polvere
- 50 g di vino rosso
- 150 g di acqua
- 2 - 3 carciofi
- ½ limone il succo spremuto
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 400 kcal / 1673 kJ
- Protein
- 27.58 g
- Tuk
- 28.16 g
- Sacharidy
- 8.48 g
- Vláknina
- 6.73 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Coniglio alla mediterranea
50min
Spezzatino di manzo con piselli e patate
1hod. 30min
Pollo alla cacciatora
50min
Pollo ai peperoni
1hod. 5min
Pollo in umido ai funghi
50min
Spezzatino di vitello con cipolline (di Francesca Romana Barberini)
1hod. 10min
Spezzatino di vitello con patate e fagiolini
1hod. 10min
Coniglio ai funghi
1hod. 10min
Coniglio all'appetitosa
1hod. 10min
Manzo con olive e peperoni
35min
Coniglio alla ligure
3hod. 20min
Arrosto di vitello con carciofi
1hod. 5min