Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Polpette alla mortadella
- 30 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- ½ spicchio di aglio
- 3 rametti di prezzemolo fresco
- 400 g di carne trita mista
- 100 g di mortadella a pezzi
- 1 uovo
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 20 g di pangrattato
- 15 g di latte intero
- 400 g di patate a dadini (2 cm)
Sugo al pomodoro
- 50 g di cipolla a pezzi
- 1 peperoncino rosso secco (volitelně)
- 50 g di olive verdi denocciolate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 380 g di passata di pomodoro
- 5 - 10 gocce di Tabasco
- 1 pizzico di sale
- 120 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2025 kJ / 484 kcal
- Protein
- 33.7 g
- Sacharidy
- 26.2 g
- Tuk
- 26.4 g
- Vláknina
- 3.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polpettine di pollo e granella di nocciole
30 Min
Polpettone in crumble fragrante
1 Std.
Medaglioni alla pizzaiola
40 Min
Polpettone con zucchine, speck e mozzarella
1 Std.
Bocconcini di maiale al latte
50min
Polpettone di tacchino con erbette e pesto di rucola
1 Std.
Tacchino in salsa tonnata allo yogurt
2 Std.
Polpette di pollo con pancetta croccante
45 Min
Salsicciotti di pollo e Parmigiano reggiano
35min
Burger di prosciutto e contorno di funghi
20 Min
Polpette classiche
1 Std.
Polpettone di patate e salsiccia con cuore filante
1h 20min