Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Polpette alla mortadella
- 30 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- ½ spicchio di aglio
- 3 rametti di prezzemolo fresco
- 400 g di carne trita mista
- 100 g di mortadella a pezzi
- 1 uovo
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 20 g di pangrattato
- 15 g di latte intero
- 400 g di patate a dadini (2 cm)
Sugo al pomodoro
- 50 g di cipolla a pezzi
- 1 peperoncino rosso secco (volitelně)
- 50 g di olive verdi denocciolate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 380 g di passata di pomodoro
- 5 - 10 gocce di Tabasco
- 1 pizzico di sale
- 120 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2025 kJ / 484 kcal
- Protein
- 33.7 g
- Sacharidy
- 26.2 g
- Tuk
- 26.4 g
- Vláknina
- 3.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polpettone ricotta e tonno
45 min
Polpette classiche
1h
Bocconcini di maiale al latte
50 min
Salatini würstel ed Emmental
1h
Polpettone classico
1h 15min
Medaglioni alla pizzaiola
40 min
Polpette di pollo con pancetta croccante
45 min
Polpettone di patate e salsiccia con cuore filante
1 godz. 20 min
Polpettone in crumble fragrante
1h
Piccoli polpettoni in crosta
1 godz. 10 min
Polpettone con zucchine, speck e mozzarella
1h
Polpette con patate al forno piccanti
1h