Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Polpette alla mortadella
- 30 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- ½ spicchio di aglio
- 3 rametti di prezzemolo fresco
- 400 g di carne trita mista
- 100 g di mortadella a pezzi
- 1 uovo
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 20 g di pangrattato
- 15 g di latte intero
- 400 g di patate a dadini (2 cm)
Sugo al pomodoro
- 50 g di cipolla a pezzi
- 1 peperoncino rosso secco (volitelně)
- 50 g di olive verdi denocciolate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 380 g di passata di pomodoro
- 5 - 10 gocce di Tabasco
- 1 pizzico di sale
- 120 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2025 kJ / 484 kcal
- Protein
- 33.7 g
- Sacharidy
- 26.2 g
- Tuk
- 26.4 g
- Vláknina
- 3.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Medaglioni alla pizzaiola
40min
Polpettone classico
1h 15min
Burger di prosciutto e contorno di funghi
20min
Polpettone di tonno
35min
Polpettone in crumble fragrante
1h
Polpettone ricotta e tonno
45min
Bocconcini di maiale al latte
50min
Involtini di pollo con pesto di pomodori secchi
50min
Salsicciotti di pollo e Parmigiano reggiano
35min
Polpettone di purè di patate e carne
1h
Polpettone con zucchine, speck e mozzarella
1h
Polpette con patate al forno piccanti
1h