Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de vin rouge, bourgogne de préférence
- 20 g de beurre
- 1 c. à soupe bombée de farine
- 150 g de lardons fumés
- 80 g d'oignons grelot
- 200 g de champignons frais (calibre bouton)
- 1 cube de bouillon de bœuf
- 1 feuille de laurier déshydratée
- 1 branche de thym frais
- 20 g d'huile de colza
- 4 œufs
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 120 g de croûtons
- 5 brins de ciboulette, séchée et ciselée
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2335 kJ / 562.2 kcal
- Protein
- 16.5 g
- Sacharidy
- 24.2 g
- Tuk
- 33.5 g
- Vláknina
- 2.8 g
Alternativní recepty
Saucisson de Lyon à la sauce beaujolaise
55min
Quenelles de poisson au beurre blanc à l'estragon
1 Std. 15 Min
Quenelles nature sauce nantua
3h 40min
Œufs à la neige et aux pralines roses
2 godz. 30 min
Gâteau de foie de volaille et coulis de tomate aux olives
1 Std. 15 Min
Gâteaux de foies de volaille aux noisettes
1 Std.
Sauce gribiche
15 min
Saucisson brioché
2 Std. 50 Min
Œufs de caille en meurette
55min
Saucisson brioché de Lyon
3 Std. 25 Min
Œufs mollets à la dijonnaise
25 min
Fondue savoyarde
25 min