Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de vin rouge, bourgogne de préférence
- 20 g de beurre
- 1 c. à soupe bombée de farine
- 150 g de lardons fumés
- 80 g d'oignons grelot
- 200 g de champignons frais (calibre bouton)
- 1 cube de bouillon de bœuf
- 1 feuille de laurier déshydratée
- 1 branche de thym frais
- 20 g d'huile de colza
- 4 œufs
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 120 g de croûtons
- 5 brins de ciboulette, séchée et ciselée
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2335 kJ / 562.2 kcal
- Protein
- 16.5 g
- Sacharidy
- 24.2 g
- Tuk
- 33.5 g
- Vláknina
- 2.8 g
Alternativní recepty
Soufflé à la fourme d'Ambert
40min
Fondue savoyarde
25min
Œuf toqué au bleu des Flandres - Nicolas Gautier
35min
Pommes dauphine (nouvelle recette)
55min
Œufs mollets à la dijonnaise
25min
Œufs de caille en meurette
55min
Saucisson brioché de Lyon
3h 25 min
Saucisse de morteau briochée
5h 25min
Quenelles nature sauce nantua
3h 40 min
Gâteau de foie de volaille et coulis de tomate aux olives
1 godz. 15 min
Saucisson de Lyon à la sauce beaujolaise
55min
Sauce gribiche
15min