Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de vin rouge, bourgogne de préférence
- 20 g de beurre
- 1 c. à soupe bombée de farine
- 150 g de lardons fumés
- 80 g d'oignons grelot
- 200 g de champignons frais (calibre bouton)
- 1 cube de bouillon de bœuf
- 1 feuille de laurier déshydratée
- 1 branche de thym frais
- 20 g d'huile de colza
- 4 œufs
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 120 g de croûtons
- 5 brins de ciboulette, séchée et ciselée
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2335 kJ / 562.2 kcal
- Protein
- 16.5 g
- Sacharidy
- 24.2 g
- Tuk
- 33.5 g
- Vláknina
- 2.8 g
Alternativní recepty
Fondue savoyarde
25 Min
Œufs mollets à la dijonnaise
25 Min
Soufflé à la fourme d'Ambert
40min
Gougères au comté, craquelin et crème truffée
1 godz. 30 min
Tiramisu aux cèpes, foie gras et huile de truffe
12h
Fondue savoyarde
15 Min
Œufs de caille en meurette
55 Min
Cervelle de canuts
12h
Œufs cocotte aux cèpes
35min
Œufs brouillés aux asperges
35min
Sauce gribiche
15 Min
Saucisson de Lyon à la sauce beaujolaise
55 Min