Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g d'oignon, coupé en deux
- 180 g de carottes, coupées en tronçons
- 20 g d'huile d'olive
- 100 g de lardons fumés
- 10 g de beurre
- 800 g de joue de bœuf parée, coupée en morceaux
- 25 g de farine
- 750 g de cidre brut fermier
- 1 branche de thym frais
- 1 feuille de laurier
- ½ c. à café de sel
- 3 pincées de poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1671.3 kJ / 399.2 kcal
- Protein
- 44.7 g
- Sacharidy
- 8.8 g
- Tuk
- 17.2 g
- Nasycený tuk
- 5.8 g
- Vláknina
- 1.3 g
- Sodík
- 326.7 mg
Alternativní recepty
Lapin au cidre, champignons, oignons et lardons
2h 10min
Sauté de veau carottes, chorizo et petits pois
2h 10min
Sauté de porc au chorizo et olives vertes
2h
Porc au caramel
45min
Joues de porc au cidre
1h 45min
Rognons de veau sauce madère
20 Min
Sot-l'y-laisse au cidre
55 min
Joues de porc sous-vide au vin rouge
8h 45min
Blanquette de veau cuisson lente
2h 10min
Joue de porc aux carottes et à l'orange
13 godz. 40 min
Osso-buco cuisson lente
1 Std. 50 Min
Joues de porc à la bière
1 Std. 10 Min