Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g Bärlauchblätter, frisch, halbiert
- 1 Dose Kichererbsen (Abtropfgew. 285 g), abgetropft
- 20 g Olivenöl und etwas mehr zum Beträufeln
- 30 g Wasser
-
¼
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo ¼ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - ½ Zitrone, unbehandelt, ¼ TL Schale fein abgerieben, Saft ausgepresst
- ¼ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 20 g Tahin
- 2 Prisen Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
- 1 Baguette, in Scheiben
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1669 kJ / 399 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 49 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 5.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Linsen-Curry-Aufstrich
40min
Bärlauchpaste
20 min
Grüne Erbsen-Hummus
20 min
Bärlauch-Aufstrich
15min
Mediterraner Paradeiser-Linsen-Aufstrich
1h 20 min
Avocado-Bohnen-Hummus
10 min
Bärlauch-Tomaten-Pesto
5 min
Kürbis-Kichererbsen-Hummus
1h 15 min
Rote-Bete-Creme mit Meerrettich
25 min
Rote-Bete-Walnuss-Aufstrich
15min
Möhren-rote-Linsen-Hummus
25 min
Rote-Bete-Hummus
50min