Zařízení & příslušenství
Linsen-Curry-Aufstrich
Příprava 10min.
Celkový 40min.
6 Portionen
Suroviny
-
Zwiebel halbiert60 g
-
Olivenöl15 g
-
rote Linsen, getrocknet130 g
-
rote Currypaste5 g
-
Curry1 TL
-
½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l)Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht½ TL
-
Salz2 Prisen
-
Pfeffer1 Prise
-
Wasser230 g
-
Schmand100 g
-
Sprossen (volitelně) zum Garnieren
-
frische Kräuter, gemischt (volitelně) zum Garnieren
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 Portion
Sodík
115 mg
Protein
7 g
Kalorie
692 kJ /
165 kcal
Tuk
9 g
Vláknina
2.9 g
Nasycený tuk
4 g
Sacharidy
17 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
THERMOMIX® Magazin 2/2023
42 recepty/-ů
Německo
Německo
Mohlo by se vám také líbit...
Kichererbsen-Frischkäse-Aufstrich
10min.
Hirtencreme
1hod. 15min.
Curry-Nuss-Aufstrich
20min.
Rote Linsen-Fenchel-Aufstrich
1hod.
Kapern-Ei-Aufstrich
30min.
Feuriger Bohnenaufstrich (vegan)
10min.
Erbsen-Minz-Aufstrich
15min.
Roter Ziegen-Streich
25min.
Mediterraner Paradeiser-Linsen-Aufstrich
1hod. 20min.
Walnuss-Tomaten-Aufstrich
15min.
Linsenaufstrich
30min.
Möhren-rote-Linsen-Hummus
25min.