
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g di pane bianco, non completamente raffermo (di 1 giorno)
- 200 g di latte tiepido
- 50 g di cipolla bianca a pezzi
- 150 g di speck a cubetti o a fette
- 3 fili di erba cipollina fresca
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di burro
- 2 uova
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 50 g di farina
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata
- 500 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 697.5 kcal / 2918.3 kJ
- Protein
- 24.3 g
- Tuk
- 17.9 g
- Sacharidy
- 41.3 g
- Vláknina
- 6.2 g
Alternativní recepty
Grießnockerl (gnocchi di semolino austriaci)
30min
Formaggio a fette cotto al forno
35min
Kartoffelsalat
50min
Zuppa di latte
30min
Focaccia di verdure
40min
Knödel
50min
Salsa bolzanina
15min
Gnocchi alla romana alle erbe con pomodorini confit
2hod. 40min
Pane alle erbe aromatiche
1hod. 30min
Buchteln
4hod.
Pane Naan con cipolla e cumino
2hod. 25min
Salsa tartara
10min