Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g di pane bianco, non completamente raffermo (di 1 giorno)
- 200 g di latte tiepido
- 50 g di cipolla bianca a pezzi
- 150 g di speck a cubetti o a fette
- 3 fili di erba cipollina fresca
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di burro
- 2 uova
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 50 g di farina
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata
- 500 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2918.3 kJ / 697.5 kcal
- Protein
- 24.3 g
- Sacharidy
- 41.3 g
- Tuk
- 17.9 g
- Vláknina
- 6.2 g
Alternativní recepty
Spatzle agli spinaci
1sa
Spatzle verdi alla carbonara
1sa
Spatzle di zucca con salsiccia
1sa
Spatzle alla barbabietola
30 dk
Spatzle integrali con pere e Gorgonzola
30 dk
Gnocchetti de gris
30 dk
Spatzle di piselli con robiola e tonno
1sa
Canederli allo speck
2 godz. 40 min
Knödel
50min
Buchteln
4 Std.
Salsa bolzanina
15min
Spatzle con salmone e zafferano
40min