Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g di uvetta passa
- 30 g di Rum
- 4 albumi
- 4 tuorli
- ½ stecca di vaniglia, i semini estratti
- 100 g di farina tipo 00
- 175 g di latte intero
- 50 g di zucchero
- 60 g di burro
- 30 g di zucchero a velo
- 240 g di confettura di mirtilli
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1566.8 kJ / 374.3 kcal
- Protein
- 5.4 g
- Sacharidy
- 24.7 g
- Tuk
- 11.7 g
- Vláknina
- 0.2 g
Alternativní recepty
Zuppa di cipolle di Cannara
1h
Vellutata di asparagi bianchi e prosciutto crudo (senza glutine)
35min
Grießnockerl (gnocchi di semolino austriaci)
30 Min
Bundnerfleisch (zuppa d’orzo grigionese)
55 Min
Kaiserschmarrn (pancake dolci con uvetta)
35min
Crumble di mele e ciliegie
1h
Zuppa di cipolle
1h
Torta russa di Verona
2h
Zuppa di cipolle alla francese in crosta di sfoglia
1h 30min
Crumble alle prugne
1h
Clam Chowder (zuppa di vongole del New England)
1h
Crumble mele, fragole e rabarbaro
1h