Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g di uvetta passa
- 30 g di Rum
- 4 albumi
- 4 tuorli
- ½ stecca di vaniglia, i semini estratti
- 100 g di farina tipo 00
- 175 g di latte intero
- 50 g di zucchero
- 60 g di burro
- 30 g di zucchero a velo
- 240 g di confettura di mirtilli
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1566.8 kJ / 374.3 kcal
- Protein
- 5.4 g
- Sacharidy
- 24.7 g
- Tuk
- 11.7 g
- Vláknina
- 0.2 g
Alternativní recepty
Spatzle agli spinaci
1h
Blinis con salmone
1h
Scones
30min
Canederli alle albicocche
1h 50 min.
Salsa bolzanina
15min
Strangolapreti alla trentina
4h
Asparagi con salsa bolzanina, patate e prosciutto tirolese
1 Std. 10 Min
Spatzle con burrata e carciofi
50min
Bignè al Gongorzola, lampone e sciroppo d'acero (di Sebastiano Rovida)
1h 5min
Kaiserschmarrn (pancake dolci con uvetta)
35min
Gnocchi con la "fioreta"
30min
Canederli alle barbabietole con salsa al Parmigiano reggiano
1 Std. 10 Min