Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 120 g di cipolla a pezzi
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 450 g di acqua
- 1 pizzico di pepe nero in polvere
- 1000 g di patate a fette (4 mm circa)
- 1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale fatto in casa
- 20 g di salsa di senape
- 30 g di aceto di mele
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata
- 20 g di panna (min. 30% di grassi)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 999.9 kJ / 239 kcal
- Protein
- 3.7 g
- Sacharidy
- 31.2 g
- Tuk
- 9.3 g
- Vláknina
- 4.1 g
Alternativní recepty
Verdure al curry
1 Std.
Gulash tirolese
1h 30min
Zuppa di baita
45 min
Tartare di pomodori e peperoni
15 Min
Curry panang
45 min
Zuppa di cipolle
1 Std.
Cracker al formaggio
1 Std.
Tinga de pollo
35 min
Insalata messicana
2 Std. 15 Min
Taktouka (Insalata marocchina)
30 min
Insalata di broccoli
15 Min
Cheese naan
3h 5min