Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 120 g di cipolla a pezzi
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 450 g di acqua
- 1 pizzico di pepe nero in polvere
- 1000 g di patate a fette (4 mm circa)
- 1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale fatto in casa
- 20 g di salsa di senape
- 30 g di aceto di mele
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata
- 20 g di panna (min. 30% di grassi)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 999.9 kJ / 239 kcal
- Protein
- 3.7 g
- Sacharidy
- 31.2 g
- Tuk
- 9.3 g
- Vláknina
- 4.1 g
Alternativní recepty
Frico con speck
50min
Bibimbap (riso e manzo coreano)
1h 30 min
Ficelles picardes
1h 25min
Insalata messicana
2h 15 min
Chili con carne
1h 20 min
Focaccia alle cipolle
2h 20min
Goulash di manzo con canederli al vapore
1h 40 min
Gulash tirolese
1h 30 min
Kaiserschmarrn (pancake dolci con uvetta)
35min
Pico de gallo
5 Min
Keftedes (polpette greche)
2 godz. 30 min
Noodles con agnello e verdure
30 min