Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 120 g di cipolla a pezzi
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 450 g di acqua
- 1 pizzico di pepe nero in polvere
- 1000 g di patate a fette (4 mm circa)
- 1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale fatto in casa
- 20 g di salsa di senape
- 30 g di aceto di mele
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata
- 20 g di panna (min. 30% di grassi)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 999.9 kJ / 239 kcal
- Protein
- 3.7 g
- Sacharidy
- 31.2 g
- Tuk
- 9.3 g
- Vláknina
- 4.1 g
Alternativní recepty
Stufato di agnello, melanzane e cumino
1h 10min
Bundnerfleisch (zuppa d’orzo grigionese)
55 Min
Knodel
1h
Spiedini di pollo con riso al cumino e insalata tiepida di verdure
2小时
Koftas di manzo con salsa allo yogurt
1h
Pudding di pane caramellato
5h
Canederli allo speck
2h 40min
Goulash di manzo con canederli al vapore
1sa 40 dk
Frittaten-Suppe (Zuppa di frittata in brodo)
50 min
Asparagi con salsa bolzanina, patate e prosciutto tirolese
1h 10min
Manzo alla Stroganoff
1h
Gulash tirolese
1 godz. 30 min