Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 scalogno (30 g circa) a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di salsiccia fresca di maiale, spellata e a pezzi
- 150 g di cimette di broccoli
- 320 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
- 60 g di vino bianco secco
- 700 g di acqua
-
1
cucchiaino di sale
nebo 1 cucchiaino colmo di dado Bimby per brodo di carne - 20 g di Parmigiano Reggiano grattugiato (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2619 kJ / 626 kcal
- Protein
- 19.9 g
- Sacharidy
- 70.2 g
- Tuk
- 31.7 g
- Vláknina
- 2.8 g
Alternativní recepty
Risotto spinaci e piselli
35min
Risotto burrata e piselli
40 Min
Pasta risottata con cavolo broccolo e zafferano
35min
Risotto alla crema di spinaci
40 Min
Risotto zucchine e pancetta
35min
Risotto verde con spinaci e pancetta
45 min
Risotto con salsiccia e piselli
40 Min
Penne risottate broccoli, salsiccia e olive
40 Min
Risotto arancione con zucca e carota
35min
Risotto zucca, pancetta e piselli
50min
Risotto cavoletti di Bruxelles e pancetta
40 Min
Risotto con la zucca e pancetta
40 Min