Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 - 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di cipolla
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di pancetta a cubetti
- 700 g di acqua
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di concentrato di pomodoro
- 100 g di melanzane a dadini (1 cm)
- 100 g di zucchine a dadini (1 cm)
- 100 g di carote, pelate e a dadini (1 cm)
- 100 g di pomodori datterino in quarti
- 350 g di pasta tipo penne di buona qualità
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1764.5 kJ / 421.7 kcal
- Protein
- 12.6 g
- Sacharidy
- 72.2 g
- Tuk
- 8.9 g
- Nasycený tuk
- 1.4 g
- Vláknina
- 5.1 g
- Sodík
- 911.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta risottata con cavolo broccolo e zafferano
35min
Penne risottate al pesto di melanzane
40 Min
Pasta risottata al pomodoro
40 Min
Farfalle risottate alla boscaiola
40 Min
Linguine alla carbonara di zucchine
30 min
Caserecce risottate ai tre peperoni
55 min
Farfalle al sugo di piselli e prosciutto
45 min
Caserecce integrali tonno e pomodorini
35min
Farfalle risottate asparagi e pomodorini
40 Min
Mezze penne integrali risottate alla norma
50min
Penne risottate funghi e speck
40 Min
Tortiglioni risottati salsiccia e funghi
35min