Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 - 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di cipolla
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di pancetta a cubetti
- 700 g di acqua
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di concentrato di pomodoro
- 100 g di melanzane a dadini (1 cm)
- 100 g di zucchine a dadini (1 cm)
- 100 g di carote, pelate e a dadini (1 cm)
- 100 g di pomodori datterino in quarti
- 350 g di pasta tipo penne di buona qualità
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1764.5 kJ / 421.7 kcal
- Protein
- 12.6 g
- Sacharidy
- 72.2 g
- Tuk
- 8.9 g
- Nasycený tuk
- 1.4 g
- Vláknina
- 5.1 g
- Sodík
- 911.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta risottata con cavolo broccolo e zafferano
35min
Farfalle risottate alla boscaiola
40min
Caserecce risottate ai tre peperoni
55 Min
Pasta al tonno e melanzane (senza glutine)
30min
Mezze penne risottate 3 zeta (zola, zucchine e zafferano)
30min
Penne pisellini, funghi e speck
30min
Farfalle risottate asparagi e pomodorini
40min
Mezze penne integrali risottate alla norma
50 Min
Farfalle risottate con verdure e provolone
35min
Linguine alla carbonara di zucchine
30min
Caserecce integrali tonno e pomodorini
35min
Penne risottate al pesto di melanzane
40min