Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g di pane bianco raffermo a pezzi
- 60 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 20 - 25 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 6 uova
- 1 cucchiaino di sale
- 200 g di zucchine a tocchetti
- 2 cipollotti a pezzi
- 500 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 848 kJ / 203 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 13 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Finocchi alla valdostana
40 min
Frittata allo speck
35 min
Contorno di finocchi con panure al timo
35 min
Frittata zucchine, carote e cicoria
50 min
Fagiolini insaporiti
25 min
Frittata di bietole, patate e cipolla
55 min
Frittata di spinaci al forno
45 min
Contorno di zucchine (1 porzione)
20min
Frittata di zucchine (TM6)
50 min
Frittata broccoli e prosciutto
35 min
Frittata primavera al vapore
50 min
Melanzane alla pizzaiola
1h 10 min