Kompatibilní verze
Bacalao confitado con pimientos rojos y emulsión de pilpil
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de aceite de oliva virgen extra
- 150 g de aceite de girasol
- 6 dientes de ajo
- 1 - 2 de hojas de laurel secas
- 1 trozo de guindilla roja
- 4 lomos de bacalao desalado (500 g) con piel
- ½ pimiento rojo cortado en tiras
- 700 g de agua
- 3 - 4 patatas cortadas en rodajas gruesas
- 3 - 4 pellizcos de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 221 kJ / 53 kcal
- Protein
- 2.1 g
- Sacharidy
- 1.5 g
- Tuk
- 4.3 g
- Vláknina
- 0.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Setas de temporada con yema de huevo y crema suave de ajo (Julio Fernández Quintero)
1 godz. 30 min
Milhojas de bacalao ahumado y gelatina de tomate
6hod. 20min
Codorniz escabechada con emulsión de patata (Al vacío)
13 Std. 30 Min
Pimientos rellenos de brandada de bacalao
45 Min
Almejas a la marinera
30 min
Fumet de pescado y gambas
20 Min
Bacalao al vapor con salsa vizcaína
45 Min
Bacalao al pilpil (Pepi, Luci, Bom y otras chicas del montón)
1h
Velouté de carabineros con vino Manzanilla
1h
Cocochas con almejas (País Vasco)
45 Min
Bacalao con ajetes y pilpil
25 Min
Bacalao confitado con alioli de ajo negro
30 min