Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de queso de cabra en rulo
- 150 g de queso fresco batido desnatado
- 1 cucharada de miel
- 4 - 6 gotas de salsa inglesa (p. ej. Perrins®) (volitelně)
- 1 cucharada de brandy
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta negra recién molida
-
10
hojas de albahaca fresca (cortadas en tiras finas)
nebo 1 cucharada de cebollino fresco picado
- Nutriční hodnoty
- na 1 receta completa
- Kalorie
- 1896 kJ / 453 kcal
- Protein
- 29.66 g
- Sacharidy
- 15.24 g
- Tuk
- 30.43 g
- Vláknina
- 0.57 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salsa de queso azul
10min
Tarta de queso mascarpone (sin azúcar)
5h
Salsa Blue cheese
5min
Salsa de Pedro Ximénez
35min
Salsa de torta del Casar
10min
Bacalao con salsa de roquefort
25min
Magret de pato con foie, manzanas y salsa de Pedro Ximénez
25h
Patatas con salsa de cabrales
50min
Risotto cuatro quesos
25min
Salsa de queso cheddar
10min
Farfalle a los cuatro quesos
25min
Ensalada de endibias, palmitos y salsa roquefort
45min