
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g de echalot
- 1 cdita de estragón seco
- 50 g de vinagre de vino blanco
- 150 g de mantequilla sin sal
- 3 yemas de huevo
- ½ cdita de sal fina
- 1 pizca de pimienta negra molida
- 400 g de ejotes blanqueados (ver receta)
- perejil fresco picado, para decorar
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 337.2 kcal / 1416.5 kJ
- Protein
- 4.5 g
- Tuk
- 245.8 g
- Sacharidy
- 34.8 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salsa verde
10min
Crema de ejote
30min
Sopa de queso de cabra
30min
Ensalada de ejotes con aderezo de curry
45min
Sopa de cebolla
1hod. 10min
Salsa de chile manzano
10min
Fideo seco en salsa de chiles
35min
Escabeche de camarón
30min
Crema de flor de calabaza
30min
Sopa de hongos con huitlacoche
25min
Arroz en caldo de jitomate
30min
Sopa de nopales
45min