Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g de echalot
- 1 cdita de estragón seco
- 50 g de vinagre de vino blanco
- 150 g de mantequilla sin sal
- 3 yemas de huevo
- ½ cdita de sal fina
- 1 pizca de pimienta negra molida
- 400 g de ejotes blanqueados (ver receta)
- perejil fresco picado, para decorar
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1416.5 kJ / 337.2 kcal
- Protein
- 4.5 g
- Sacharidy
- 34.8 g
- Tuk
- 245.8 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Torta de elote con rajas
1 Std.
Salpicón de conejo
1 Std. 30 Min
Ensalada de ejotes con aderezo de curry
45 Min
Queso Parmesano rallado
5 min
Pasta con anchoas y pan molido
45 Min
Queso en salsa de epazote
25 min
Sopa de chile ancho y requesón
30 min
Ceviche aromatizado
35min
Mole de huitlacoche
20 min
Ravioles de espinaca y requesón
40 Min
Salsa de 4 quesos
20 min
Risotto de calabacitas y espárragos
45 Min