Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g de echalot
- 1 cdita de estragón seco
- 50 g de vinagre de vino blanco
- 150 g de mantequilla sin sal
- 3 yemas de huevo
- ½ cdita de sal fina
- 1 pizca de pimienta negra molida
- 400 g de ejotes blanqueados (ver receta)
- perejil fresco picado, para decorar
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1416.5 kJ / 337.2 kcal
- Protein
- 4.5 g
- Sacharidy
- 34.8 g
- Tuk
- 245.8 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sopa de garbanzo, kale y calabacita
30min
Untable de pepino y ricotta
10min
Mantequilla de espinaca y cilantro
15min
Pescado a la veracruzana
30min
Fetuccine con hongos
1h
Sopa de cebolla
1h 10min
Rollo de dátil y pistache
10min
Sopa de cilantro
1h 20min
Mantequilla de habanero y zanahoria
15min
Filete relleno
40min
Crema de ejote
30min
Cous cous con salmón y verduras
40min