Kompatibilní verze
Ensalada de Tocino y Ejotes con Nueces tostadas y Parmesano
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g de nuez de castilla, pelada
- 40 g de avellana
- 30 g de cacahuates tostados salados
- 10 g de mantequilla
-
150
g de chabacano, en rebanadas (1 cm)
nebo 50 g de chabacano deshidratado, en cubitos (0,5 cm) - 1 diente de ajo
- 60 g de cebolla
- 15 g de aceite de oliva
- 80 g de tocino ahumado, en cubos
- 400 g de ejotes
- 30 g de jugo de limón amarillo, recién exprimido
- 1 cdita de mezcla de hierbas frescas p. ej. perejil, tomillo
- 2 - 3 pizcas de sal
- 40 g de queso parmesano, rallado finamente
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1915.3 kJ / 457.8 kcal
- Protein
- 15.8 g
- Sacharidy
- 31.5 g
- Tuk
- 33.2 g
- Nasycený tuk
- 7.9 g
- Vláknina
- 9.6 g
- Sodík
- 378 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bowl de arrachera con chile verde TM6
1 Std.
Tostadas de Pollo con Rajas
40 Min
Ensalada Tex-Mex de quinoa y pollo
30 Min
Horneado de pasta con atún
30 Min
Sopa de coliflor y pollo
40 Min
Ensalada de chícharos con jamón y huevo - Pollo con salsa de mostaza y vegetales
45 Min
Menú: Albóndigas con salsa de verduras. Hojaldre de manzana.
1 Std. 30 Min
Salsa azteca
30 Min
Carnitas de Marlin
40 Min
Salmón con ajonjolí y sopa de chícharos.
1 Std.
Tortitas de coliflor con pollo en salsa roja
1 Std.
Pescado al horno con tomates deshidratados
30 Min