Kompatibilní verze
Rendang ayam nogori (chilli padi chicken rendang)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Coconut paste (Kerisik)
- 300 g frozen grated coconut, thawed (see Tips)
Chicken
- 100 g eschalots
- 5 garlic cloves
- 2 stalks lemongrass, white part only, bruised
- 10 cm piece fresh turmeric, peeled
- 10 cm piece fresh ginger, peeled
- 5 cm piece fresh galangal, peeled
- 4 fresh long green chillies, trimmed, deseeded if preferred and cut into halves
- 50 g vegetable oil
- 4 fresh kaffir lime leaves
- 100 g coconut milk
- 1 tbsp tamarind paste
- 1 tsp salt
- 20 g brown sugar
- 1200 g chicken lovely legs (see Tips)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3806.7 kJ / 906.4 kcal
- Protein
- 57.3 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 67.7 g
- Nasycený tuk
- 33.5 g
- Vláknina
- 10.5 g
- Sodík
- 786.7 mg
Alternativní recepty
Ayam masak merah (spicy tomato chicken)
1h 20min
Ayam Masak Merah (Spicy Tomato Chicken)
1 Std. 25 Min
Teh tarik (pulled milk tea)
15 Min
Ayam kapitan (chicken curry)
45 Min
Thai Style Fried Mee Hoon
30min
Sambal kacang (peanut sauce)
35min
Asam pedas ikan (spicy tamarind fish)
40min
Soto ayam (spiced chicken soup)
1h
Tom Yum Goong
30min
Nasi Lemak
45 Min
Char Kway Teow
15 Min
Chicken Rendang
45 Min