Rendang ayam nogori (chilli padi chicken rendang)

Rendang ayam nogori (chilli padi chicken rendang)

4.5 85 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 15min.
4 portions

Suroviny

Coconut paste (Kerisik)
  • frozen grated coconut thawed (see Tips)
    300 g
Chicken
  • eschalots
    100 g
  • garlic cloves
    5
  • lemongrass white part only, bruised
    2 stalks
  • piece fresh turmeric peeled
    10 cm
  • piece fresh ginger peeled
    10 cm
  • piece fresh galangal peeled
    5 cm
  • fresh long green chillies trimmed, deseeded if preferred and cut into halves
    4
  • vegetable oil
    50 g
  • fresh kaffir lime leaves
    4
  • coconut milk
    100 g
  • tamarind paste
    1 tbsp
  • salt
    1 tsp
  • brown sugar
    20 g
  • chicken lovely legs (see Tips)
    1200 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 786.7 mg
Protein 57.3 g
Kalorie 3806.7 kJ / 906.4 kcal
Tuk 67.7 g
Vláknina 10.5 g
Nasycený tuk 33.5 g
Sacharidy 15 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...