Zařízení & příslušenství
Rendang ayam nogori (chilli padi chicken rendang)
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 15min.
4 portions
Suroviny
Coconut paste (Kerisik)
-
frozen grated coconut thawed (see Tips)300 g
Chicken
-
eschalots100 g
-
garlic cloves5
-
lemongrass white part only, bruised2 stalks
-
piece fresh turmeric peeled10 cm
-
piece fresh ginger peeled10 cm
-
piece fresh galangal peeled5 cm
-
fresh long green chillies trimmed, deseeded if preferred and cut into halves4
-
vegetable oil50 g
-
fresh kaffir lime leaves4
-
coconut milk100 g
-
tamarind paste1 tbsp
-
salt1 tsp
-
brown sugar20 g
-
chicken lovely legs (see Tips)1200 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
786.7 mg
Protein
57.3 g
Kalorie
3806.7 kJ /
906.4 kcal
Tuk
67.7 g
Vláknina
10.5 g
Nasycený tuk
33.5 g
Sacharidy
15 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Char Kway Teow
15min.
Sambal Belacan
10min.
Sambal udang (Skinnymixers)
50min.
Asam pedas ikan (spicy tamarind fish)
40min.
Soto ayam (spiced chicken soup)
1hod.
Nasi Kampung (Kampung Style Fried Rice)
20min.
Nasi Lemak
45min.
Sambal kacang (peanut sauce)
35min.
Nasi Lemak
45min.
Ayam kapitan (chicken curry)
45min.
Nyonya Chicken Rendang
45min.
Ayam masak merah (spicy tomato chicken)
1hod. 20min.