Kompatibilní verze
Kuih ketayap (crêpes with sweet coconut filling)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Inti kelapa (sweet coconut filling)
- 200 g palm sugar, cut into pieces (3-4 cm)
- 40 g brown sugar
- 100 g water
- 300 g fresh grated coconut (see Tips)
- 1 - 2 pinches salt
- 2 tbsp cornflour
Crêpes
- 600 g water
- 6 pandan leaves, cut into strips (2.5 cm - see Tips)
- 300 g plain flour
- 1 tsp cornflour
- 1 tsp salt
- 20 g virgin coconut oil
- 1 egg
- vegetable oil, for frying
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 687.4 kJ / 163.7 kcal
- Protein
- 2.5 g
- Sacharidy
- 23.4 g
- Tuk
- 6.5 g
- Nasycený tuk
- 5.1 g
- Vláknina
- 2.3 g
- Sodík
- 138.5 mg
Alternativní recepty
Rendang ayam nogori (chilli padi chicken rendang)
1 Std. 15 Min
Ayam masak merah (spicy tomato chicken)
1 Std. 20 Min
Teh tarik (pulled milk tea)
15min
Pulut panggang (grilled rice packets)
3h 30min
Asam pedas ikan (spicy tamarind fish)
40 min
Kuih Ketayap (Crêpes With Sweet Coconut Filling)
20 min
Nasi Lemak
45 min
Inti kelapa (sweet coconut filling)
15min
Kuih Ko Sui (Steamed Palm Sugar Rice Cake)
1h 10min
Kaya (coconut jam)
1h 10min
Pulut Inti (Glutinous Rice With Sweet Coconut)
50min
Sambal chilli
35min