Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Adobo y salsa
-
20
g de melaza de cebada malteada
nebo 20 g de miel - ½ cucharadita de cinco especias chinas en polvo (ver receta básica)
- 1 cucharadita de maicena
- 30 g de zumo de limón
- 20 g de salsa de soja
- 20 g de agua
- 1 cucharada de salsa hoisin
Magrets
- 2 magrets de pato
- 250 g de agua
Crêpes
- 130 g de agua (y 20 g muy fría)
- 200 g de harina de trigo
- 1 - 2 pepinos con piel, en mitades y sin pepitas
- 3 - 4 cebolletas rectas tiernas
- 2 cucharaditas de maicena para espolvorear
- 1 cucharada de aceite de sésamo
Terminación
- 300 - 400 g de aceite para freír
- 2 - 3 cucharadas de salsa hoisin
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1493 kJ / 357 kcal
- Protein
- 14.5 g
- Sacharidy
- 17.8 g
- Tuk
- 25.3 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pollo teriyaki
2u. 5min
Rollitos vietnamitas de gambas y cerdo (Nems) - Vietnam
45 min
Sopa de fideos japoneses
1h 15min
Bol japonés de caballa en ensalada con noodles
40 min
Ramen con pollo y pak choi - Japón
45 min
Doner kebab de pollo con pita integral
2 godz. 40 min
Brochetas de ternera marinadas (Satay) - Indonesia
2h 30min
Sopa thai de pollo
30 min
Cinco especias chinas
10min
Dumplings chinos de repollo y carne de cerdo
1h 35 min
Bao buns con salmón y espárragos
1h
Bao buns de secreto ibérico
2h 30min