Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Adobo y salsa
-
20
g de melaza de cebada malteada
nebo 20 g de miel - ½ cucharadita de cinco especias chinas en polvo (ver receta básica)
- 1 cucharadita de maicena
- 30 g de zumo de limón
- 20 g de salsa de soja
- 20 g de agua
- 1 cucharada de salsa hoisin
Magrets
- 2 magrets de pato
- 250 g de agua
Crêpes
- 130 g de agua (y 20 g muy fría)
- 200 g de harina de trigo
- 1 - 2 pepinos con piel, en mitades y sin pepitas
- 3 - 4 cebolletas rectas tiernas
- 2 cucharaditas de maicena para espolvorear
- 1 cucharada de aceite de sésamo
Terminación
- 300 - 400 g de aceite para freír
- 2 - 3 cucharadas de salsa hoisin
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1493 kJ / 357 kcal
- Protein
- 14.5 g
- Sacharidy
- 17.8 g
- Tuk
- 25.3 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ramen con pollo y pak choi - Japón
45min
Ternera teriyaki con arroz
1h 40min
Ternera con salsa de ostras para dos
15min
Pollo teriyaki
2h 5min
Panes de coco con pollo hoisin
55min
Cinco especias chinas
10 min
Dumplings de camarones (Xia jiao)
1h 15 min
Bao buns sin gluten con pollo en salsa hoisin
2h
Rollitos fríos con salsa de cacahuetes (Goi cuon) - Vietnam
20 min
Gyozas (empanadillas japonesas)
1h
Bao buns de secreto ibérico
2h 30 min
Pad thai de pollo - Tailandia
20 min