Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g de mantequilla
- 50 g de puerro (solo la parte blanca, en rodajas)
- 10 g de harina
- 100 g de leche
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta negra recién molida
- 15 g de queso manchego semicurado rallado
- 1 yema de huevo
- 1 clara de huevo
- 2 vieiras con coral limpias
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1225 kJ / 293 kcal
- Protein
- 10.34 g
- Sacharidy
- 7.4 g
- Tuk
- 24.69 g
- Vláknina
- 0.87 g
Alternativní recepty
Fondue suiza de queso
15min
Quiche de queso azul
1u.
Carpaccio de vieiras con aceite a la vainilla
1h 10 min
Rosbif
26 Std. 20 Min
Fondue a la cerveza con mostaza y salchichas
30 min
Aperitivo de queso de cabra, uvas y pistachos
1u.
Emulsión de marmitako negro con rape
40min
Brocheta crujiente de gambón con salsa de mango
30 min
Salmón marinado al jengibre con salsa de cítricos y wasabi
48h
Crema de ahumados con sombrero de hojaldre
50min
Risotto affumicato
30 min
Risotto con pera y gorgonzola
30 min