Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 220 gramů mléka
- 1 kostka čerstvého droždí (40 gramů)
- 1 čajová lžička cukru
- 50 gramů másla, pokojové teploty, na kousky
- 2 čajové lžičky soli
- 60 gramů smažené cibule, sušené, kupované
- 400 gramů hladké mouky, plus na pomoučnění pracovní plochy
- 400 gramů vody
- 2 sáčky jedlé sody (à 5 gramů)
- 120 gramů čerstvého sýra
- hrubá sůl, na posypání
- sýr, strouhaný, na posypání
- sezamová semínka, na posypání
- Nutriční hodnoty
- na 1 kus
- Kalorie
- 1053 kJ / 251 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 29 g
- Tuk
- 12 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Venkovský chléb (Pain de campagne)
4h
Zapečené palačinky se šunkou a žampióny
1h 20 min
Tarte flambée se spiralizovanou zeleninou a halloumi
Žádné hodnocení
Nepečený cheesecake s bílou čokoládou
8sa 20 dk
Hot curry
5 min
Pâté z hub
1h 25min
Pikantní zeleninová směs
35 Min
Uzly se slaninou a cibulí
1h
Sejkory se skořicovou omáčkou
20 min
Klobásové mumie
1h 10min
Turecký flatbread
2h 10min
Pivní chléb
3h 40min