Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 gramů cibule, napůl
- 20 gramů másla
- 500 gramů rybího filé, na větší kusy
- 260 gramů brambor, vařených (cca 2 brambory)
- 2 vejce
- 150 gramů zakysané smetany
- 1 vrchovatá polévková lžíce čerstvého kopru
- 1 čajová lžička soli
- 1 špetka pepře, černého, čerstvě umletého
- 300 gramů vody
- 1 vrchovatá polévková lžíce pažitky
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1126 kJ / 269 kcal
- Protein
- 26.45 g
- Sacharidy
- 14.26 g
- Tuk
- 11.78 g
- Vláknina
- 2.26 g
Alternativní recepty
Špekové knedlíky
50min
Sous-vide kuřecí ballotine s omáčkou z červených paprik
2h 10 min
Candát se strouhankovou krustou v zelené omáčce
30 min
Závitky z tresky a lososa s česnekovou omáčkou
Žádné hodnocení
Treska na thajský způsob
2h 40 min
Lososovo-hořčičná omáčka s koprem na těstoviny
20 min
Vepřová panenka s celerovým pyré a kaparovo-citrónovou omáčkou
40 Min
Houbové muffiny
40 Min
Sýrová panna cotta s přelivem z ředkvičkových listů
5 Std. 20 Min
Dušená treska s tymiánem a citrónem
40 Min
Treska v alobalu s mrkvovými nudlemi
45 Min
Losos s fenyklovým salátem s jablky
1 Std. 20 Min