Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 gramů cibule, napůl
- 20 gramů másla
- 500 gramů rybího filé, na větší kusy
- 260 gramů brambor, vařených (cca 2 brambory)
- 2 vejce
- 150 gramů zakysané smetany
- 1 vrchovatá polévková lžíce čerstvého kopru
- 1 čajová lžička soli
- 1 špetka pepře, černého, čerstvě umletého
- 300 gramů vody
- 1 vrchovatá polévková lžíce pažitky
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1126 kJ / 269 kcal
- Protein
- 26.45 g
- Sacharidy
- 14.26 g
- Tuk
- 11.78 g
- Vláknina
- 2.26 g
Alternativní recepty
Chilli con carne s bílými fazolemi
55 Min
Králík ve slaninové košilce s gnocchi
1 godz. 20 min
Pórkový dort (Porreetorte)
1 godz. 30 min
Fazolové lusky s bramborami a tymiánovým máslem
50 Min
Zeleninovo-bramborový salát s kuřecím masem a bylinkovou smetanou
1 godz. 15 min
Lasagne s kysaným zelím
1 Std. 50 Min
Špízy z drůbežích jater s květákovým pyré a cizrnou
Žádné hodnocení
Kuřecí stehna na červeném víně a na houbách
45 Min
Kulebjaka - piroh se zelím a houbami
2h 40min
Toskánské crostini
30 min
Pikantní jarní vejce ve slaninovém kabátku
40 min
Quinoa tabouleh
12h 40min