Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 gramů cibule, napůl
- 20 gramů másla
- 500 gramů rybího filé, na větší kusy
- 260 gramů brambor, vařených (cca 2 brambory)
- 2 vejce
- 150 gramů zakysané smetany
- 1 vrchovatá polévková lžíce čerstvého kopru
- 1 čajová lžička soli
- 1 špetka pepře, černého, čerstvě umletého
- 300 gramů vody
- 1 vrchovatá polévková lžíce pažitky
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1126 kJ / 269 kcal
- Protein
- 26.45 g
- Sacharidy
- 14.26 g
- Tuk
- 11.78 g
- Vláknina
- 2.26 g
Alternativní recepty
Masové kuličky v kaparové omáčce s bramborami
45 Min
Kuřecí prsa plněná avokádem s barevnou rýží
1h
Kuličky z krůtího masa se zeleninovými tagliatelle a omáčkou tzatziki
1h
Dýňové knedlíky v ubrousku s houbovo špenátovou smetanovou omáčkou
45 Min
Houbovo-cizrnová směs
9 Std.
Hermelínová polévka se žampiónovou směsí
30 Min
Líčka marinovaná v černém pivu
4 godz. 35 min
Marinované papriky
55min
Salát z bílého zelí, mrkve a jablka
5 min
Losos ve smetanové omáčce se žampiony
50 Min
Vaječné kanapky
5 min
Kuřecí rolky s cuketovým pyré
40 min