Zařízení & příslušenství
Terinky z rybího filé se zakysanou smetanou
Příprava 20min.
Celkový 40min.
4 porce
Suroviny
-
120 gramů cibule napůl
-
20 gramů másla
-
500 gramů rybího filé na větší kusy
-
260 gramů brambor vařených (cca 2 brambory)
-
2 vejce
-
150 gramů zakysané smetany
-
1 vrchovatá polévková lžíce čerstvého kopru
-
1 čajová lžička soli
-
1 špetka pepře, černého, čerstvě umletého
-
300 gramů vody
-
1 vrchovatá polévková lžíce pažitky
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
26.45 g
Kalorie
1126 kJ /
269 kcal
Tuk
11.78 g
Vláknina
2.26 g
Sacharidy
14.26 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Treska v alobalu s mrkvovými nudlemi
45min.
Podzimní celerový salát
15min.
Jarní salát se šunkou a vejci
25min.
Ředkvičková omáčka s křenem
20min.
Hovězí závitky se šunkou v rajčatové omáčce
55min.
Losos s pórkem a bylinkami
35min.
Listový salát s camembertem, slaninou a jablky
20min.
Srnčí s bramborovými pusinkami a mrkví
1hod. 50min.
Salát s kuřecím masem, sýrem a tofu
1hod.
Zapečené těstoviny s játrovým sýrem a sázeným vejcem
1hod. 25min.
Vepřové řezy v hořčično-křenové marinádě
2hod. 30min.
Tuňák s bramborem po baskicku
30min.