Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 gramů hovězího masa, bez šlach a kostí, na kostky (2–3 cm), lehce zmrazeného
- 150 gramů cibule, na čtvrtky
- 2 stroužky česneku
- 2 čerstvé chilli papričky, se semínky, na plátky
- 160 - 180 gramů červené papriky, na plátky
- 30 gramů olivového oleje
- ½ čajové lžičky mletého černého pepře
- 1 čajová lžička mletého římského kmínu
- 30 gramů rajčatového protlaku
- 1 čajová lžička červené chilli papričky, sušené, mleté
- 250 gramů vody
-
1
vrchovatá čajová lžička masové dochucovací pasty
nebo 1 kostka hovězího bujónu (pro 0,5 l vody) - 400 gramů sterilovaných rajčat v plechovce
- 2 bobkové listy, sušené
- 200 - 220 gramů sterilované kukuřice, scezené
- 1 čajová lžička soli
- 200 - 220 gramů fazolí kidney bean, konzervovaných, scezených
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1010 kJ / 241 kcal
- Protein
- 19.6 g
- Sacharidy
- 22.3 g
- Tuk
- 10.9 g
- Vláknina
- 6.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kuřecí se zeleninou, rýží, medovou teriyaki omáčkou a brokolicí v páře
45 Min
Lasagne bolognese
2h 30min
Pomalu vařené chilli con carne
5h 5 min
Chilli con carne s bílými fazolemi
55 Min
Krevetové kari
25min
Dušené hovězí stew
1h 40min
Boloňské ragú
1h 15min
Čočkové stew s pancettou
1h
Fazole gigantes v rajčatové omáčce
45 Min
Mexické krůtí chilli
40 min
Kuře s batáty a červenými fazolemi
45 Min
Indické máslové kuře (Butter chicken)
1h