Zařízení & příslušenství
Brynzové halušky
Příprava 35min.
Celkový 55min.
4 porce
Suroviny
-
voda na vaření
-
750 gramů moučných brambor oloupaných, syrových, na kousky (3 cm)
-
375 gramů hladké mouky
-
1 vejce
-
1 čajová lžička soli
-
200 gramů slaniny, na kostičky
-
250 gramů brynzy rozdrobené
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
1227.6 mg
Protein
32.6 g
Kalorie
3658.9 kJ /
874.5 kcal
Tuk
35.2 g
Vláknina
6.7 g
Nasycený tuk
16.3 g
Sacharidy
105.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Játrová rýže
35 Min
Langoš s dipem z medvědího česneku, ředkvičkami a jarní cibulkou
1 Std. 30 Min
Rychlé burgrové bulky s kypřicím práškem do pečiva
30 Min
Lokše s mákem
24 Std. 30 Min
Tzatziki
20 Min
Červené zelí s jablky
1 Std. 10 Min
Žitné bulky
12 Std.
Sushi s krabími tyčinkami
1 Std. 20 Min
Koláč makový květ
2 Std. 20 Min
Buchty s povidly
2 Std. 20 Min
Hraběnčiny řezy
50 Min
Portugalský chléb (Pão de água)
3 Std. 30 Min