Zařízení & příslušenství
Brynzové halušky
Příprava 35min.
Celkový 55min.
4 porce
Suroviny
-
voda na vaření
-
750 gramů moučných brambor oloupaných, syrových, na kousky (3 cm)
-
375 gramů hladké mouky
-
1 vejce
-
1 čajová lžička soli
-
200 gramů slaniny, na kostičky
-
250 gramů brynzy rozdrobené
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
1227.6 mg
Protein
32.6 g
Kalorie
3658.9 kJ /
874.5 kcal
Tuk
35.2 g
Vláknina
6.7 g
Nasycený tuk
16.3 g
Sacharidy
105.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Pomalu vařené ossobuco se šafránovým rizotem
4hod. 30min.
Dlouho tažený vývar s low carb játrovými knedlíčky
8hod. 30min.
Loupání česneku (s krytem mixovacích nožů 2v1)
5min.
Makové bagely
1hod. 25min.
Vepřová panenka sous-vide s houbovou omáčkou
1hod. 50min.
Drožďové knedlíčky
30min.
Lokše s mákem
24hod. 30min.
Zapečené tvarohové palačinky
1hod. 30min.
Domácí chléb se zákysem
2hod. 10min.
Kremrole
2hod. 5min.
Valašská kyselica
45min.
Česneková krémová polévka se šlehačkou a opečenými krutony
1hod.