Zařízení & příslušenství
Brynzové halušky
Příprava 35min.
Celkový 55min.
4 porce
Suroviny
-
voda na vaření
-
750 gramů moučných brambor oloupaných, syrových, na kousky (3 cm)
-
375 gramů hladké mouky
-
1 vejce
-
1 čajová lžička soli
-
200 gramů slaniny, na kostičky
-
250 gramů brynzy rozdrobené
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
1227.6 mg
Protein
32.6 g
Kalorie
3658.9 kJ /
874.5 kcal
Tuk
35.2 g
Vláknina
6.7 g
Nasycený tuk
16.3 g
Sacharidy
105.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Langoš s dipem z medvědího česneku, ředkvičkami a jarní cibulkou
1hod. 30min.
Domácí šunka
49hod.
Tvarohové knedlíky s rozvarem z broskví a meruněk
1hod. 20min.
Plněné papriky s rajskou omáčkou
1hod. 30min.
Rajčatovo-česnekové těstoviny s mušlemi z jednoho hrnce
Žádné hodnocení
Salámová pizza se sýrovými okraji
1hod. 50min.
Pošírovaná vejce v Pošírovači vajec TM6
Žádné hodnocení
Vaječný likér z domácího salka (pro TM6 a TM5)
2hod. 20min.
Žemlovka s tvarohem
1hod. 30min.
Játrová rýže
35min.
Buchty s povidly
2hod. 20min.
Koprová omáčka
20min.