Zařízení & příslušenství
Brynzové halušky
Příprava 35min.
Celkový 55min.
4 porce
Suroviny
-
voda na vaření
-
750 gramů moučných brambor oloupaných, syrových, na kousky (3 cm)
-
375 gramů hladké mouky
-
1 vejce
-
1 čajová lžička soli
-
200 gramů slaniny, na kostičky
-
250 gramů brynzy rozdrobené
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
1227.6 mg
Protein
32.6 g
Kalorie
3658.9 kJ /
874.5 kcal
Tuk
35.2 g
Vláknina
6.7 g
Nasycený tuk
16.3 g
Sacharidy
105.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Špagety s chřestovou omáčkou (TM7)
55min.
Restované hrušky (400 gramů)
15min.
Sticky Gochujang marináda na kuřecí křidélka
10min.
Máslo
5min.
Drožďové knedlíčky
30min.
Hamburger s trhaným vepřovým masem s BBQ omáčkou z Jižní Karoliny
5hod. 15min.
Krupicové noky
45min.
Keftedes (řecké masové karbanátky)
2hod. 30min.
Fazolový guláš s klobásou
11hod. 25min.
Buchty s povidly
2hod. 20min.
Valašská kyselica
45min.
Jemný segedínský guláš s knedlíkem
1hod.