
Zařízení & příslušenství
Hovězí na pivu
Příprava 25min
Celkový 1hod. 45min
6 porcí
Suroviny
-
mrkve na kousky150 gramů
-
brambor na kousky200 gramů
-
cibule na čtvrtky300 gramů
-
másla na kousky80 gramů
-
hovězího masa na guláš na kostky (cca 2 cm)1000 gramů
-
černého piva1000 gramů
-
čerstvého tymiánu2 - 3 snítky
-
bobkové listy, sušené2
-
hnědého cukru20 gramů
-
hořčice20 gramů
-
soli1 čajová lžička
-
mletého černého pepře1 čajová lžička
-
krajíc chleba, na kostičky (1 cm)1
-
červeného vinného octa20 gramů
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
537 kcal /
2252 kJ
Protein
37.5 g
Tuk
23.6 g
Sacharidy
25.1 g
Vláknina
2.1 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

V jednom hrnci
10 recept
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se Vám také líbit...
Pivní maso se šťouchanými bramborami
1hod.
Vepřové maso v omáčce s fazolemi
40min
Hovězí závitky se šunkou v rajčatové omáčce
Žádné hodnocení
Bavorské knedlíky s bazalkou
20min
Kuřecí stehna na červeném víně a na houbách
45min
Kuřecí polévka s kukuřicí a s bylinkovými knedlíčky
1hod. 30min
Rizoto trikolora
1hod. 25min
Gulášová polévka s balzamikem
1hod. 30min
Vepřové kousky na zázvoru
25min
Hovězí guláš s knedlíky ze staršího pečiva
2hod.
Dušené hovězí stew
1hod. 40min
Pomalu vařený hovězí guláš na černém pivu
2hod. 45min