Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 gramů mrkve, na kousky
- 200 gramů brambor, na kousky
- 300 gramů cibule, na čtvrtky
- 80 gramů másla, na kousky
- 1000 gramů hovězího masa na guláš, na kostky (cca 2 cm)
- 1000 gramů černého piva
-
2 - 3
snítky čerstvého tymiánu
nebo 1 čajová lžička sušeného tymiánu - 2 bobkové listy, sušené
- 20 gramů hnědého cukru
- 20 gramů hořčice
- 1 čajová lžička soli
- 1 čajová lžička mletého černého pepře
- 1 krajíc chleba, na kostičky (1 cm)
- 20 gramů červeného vinného octa
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 2252 kJ / 537 kcal
- Protein
- 37.5 g
- Sacharidy
- 25.1 g
- Tuk
- 23.6 g
- Vláknina
- 2.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hovězí na červeném víně s anglickou slaninou
2 godz. 20 min
Hamburgery s pomalu vařeným trhaným vepřovým masem a cibulí
6 Std. 20 Min
Vepřové maso na česneku se zeleninou a bramborami
1 Std.
Pomalu vařený hovězí guláš na černém pivu
2 Std. 45 Min
Zelné knedlíky
36min
Pomalu vařené kuře Alfredo s těstovinami
3h 35min
Vepřové kousky na zázvoru
25 Min
Kachna s vaječnými nudlemi a zeleninou
1 godz. 20 min
Bramborovo-zvěřinový guláš
1 Std. 25 Min
Klasický maďarský guláš
1hod. 45min
Vepřová pečeně s omáčkou ze sušených švestek
40 min
Dušené hovězí stew
1hod. 40min