Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 gramů mrkve, na kousky
- 200 gramů brambor, na kousky
- 300 gramů cibule, na čtvrtky
- 80 gramů másla, na kousky
- 1000 gramů hovězího masa na guláš, na kostky (cca 2 cm)
- 1000 gramů černého piva
-
2 - 3
snítky čerstvého tymiánu
nebo 1 čajová lžička sušeného tymiánu - 2 bobkové listy, sušené
- 20 gramů hnědého cukru
- 20 gramů hořčice
- 1 čajová lžička soli
- 1 čajová lžička mletého černého pepře
- 1 krajíc chleba, na kostičky (1 cm)
- 20 gramů červeného vinného octa
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 2252 kJ / 537 kcal
- Protein
- 37.5 g
- Sacharidy
- 25.1 g
- Tuk
- 23.6 g
- Vláknina
- 2.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vepřové maso s houbami na víně
1 Std. 50 Min
Hovězí na červeném víně s anglickou slaninou
2u. 20min
Bramborový salát s kuřetem a rajčatovou omáčkou
1h 10min
Velikonoční uzené v chlebovém těstě s uzenou polévkou
2 Std. 45 Min
Roastbeef s hořčičnou omáčkou
1h 30min
Vepřové stew na rajčatech s rýží basmati
30min
Líčka marinovaná v černém pivu
4h 35min
Vepřové kousky na zázvoru
25min
Vepřová panenka s omáčkou z červeného vína
45min
Zabijačkový guláš s knedlíkem
1 Std. 35 Min
Fazole s vepřovým masem a klobásou
1h 20min
Krůtí prsa à la španělský ptáček
25min