Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 gramů sušených máslových fazolí
- 1920 gramů vody
- 150 gramů celeru, na kousky
- 200 gramů mrkve, na kousky
- 160 gramů cibule, na čtvrtky
- 20 gramů hladké mouky
- 20 gramů olivového oleje
- 25 - 30 gramů rajčatového protlaku
- ¼ čajové lžičky mletého černého pepře
- 1 - 2 čajové lžičky soli
- 1 čajová lžička mleté pálivé papriky
- 30 lístků čerstvé máty, nasekané
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 910 kJ / 218 kcal
- Protein
- 12.8 g
- Sacharidy
- 42.8 g
- Tuk
- 40.5 g
- Vláknina
- 11.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Čokoládový srnční hřbet
2 Std.
Polévka z červené řepy s bylinkovými knedlíčky
1 Std. 10 Min
Křenová polévka s bramborami
30min
Hermelínová polévka se žampiónovou směsí
30min
Zelný Eintopf s bílými fazolemi a rajčaty
40min
Houbové rizoto s vejcem v rajčatovém hnízdě
50min
Zelné knedlíky
36 Min
Zeleninová bábovka
1h 45min
Hrachové kebaby
13h 30min
Lilkové kuličky s vlašskými ořechy
Žádné hodnocení
Zapečený chléb s pórkem a parmazánovým krémem
Žádné hodnocení
Polévka z mladých kopřiv
25min