Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 gramů sušených máslových fazolí
- 1920 gramů vody
- 150 gramů celeru, na kousky
- 200 gramů mrkve, na kousky
- 160 gramů cibule, na čtvrtky
- 20 gramů hladké mouky
- 20 gramů olivového oleje
- 25 - 30 gramů rajčatového protlaku
- ¼ čajové lžičky mletého černého pepře
- 1 - 2 čajové lžičky soli
- 1 čajová lžička mleté pálivé papriky
- 30 lístků čerstvé máty, nasekané
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 910 kJ / 218 kcal
- Protein
- 12.8 g
- Sacharidy
- 42.8 g
- Tuk
- 40.5 g
- Vláknina
- 11.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zabaione
15min
Hrachové kebaby
13 godz. 30 min
Jehněčí kotlety, bramborové pyré se špenátem a mátovou omáčkou
1h
Hráškovo-mrkvová polévka
1h
Terina z rajčat
25h 20min
Mini flan cake v páře
2 godz. 40 min
Rýžová tortilla
Keine Bewertungen
Terina z tvarohu a polenty v pórku
5 Std. 30 Min
Čočkovo-dýňový guláš
1h
Těstovinová rolka plněná směsí mletého masa a zeleniny s rajčatovou omáčkou
1h 30 min
Bavorské knedlíky s bazalkou
20 min
Falafel
1h