Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Těsto
- 200 gramů hladké mouky
- 1 špetka mořské soli
- 100 gramů másla
- 50 gramů mléka, vychlazeného
- hladká mouka, na pomoučení
- 250 gramů fazolí, suchých
Náplň
- 50 gramů eidamu, na kousky
- 80 gramů cibule, na čtvrtky
- 2 - 3 stroužky česneku
- 20 gramů slunečnicového oleje
- 3 žampióny, na plátky
- 250 gramů čerstvého špenátu
- 1700 gramů vody
- 2 vejce
- 150 gramů sýra cottage
- ½ čajové lžičky soli
- 1 špetka mletého černého pepře
- 1 snítka čerstvého tymiánu, jen lístky
- Nutriční hodnoty
- na 1 kousek
- Kalorie
- 1067.4 kJ / 255.1 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 28.4 g
- Tuk
- 11.3 g
- Nasycený tuk
- 5.8 g
- Vláknina
- 4.3 g
- Sodík
- 218.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cuketovo-bramborová nádivka
1h 5min
Low carb květákové slané koláče
1 Std. 20 Min
Ovocná želé srdíčka
1 Std. 15 Min
Frittata s cuketou a ricottou (bez lepku)
40 Min
Müsli tyčinky pro sportovní slečinky
1sa
Koláč s pudingovou náplní a spiralizovanými jablky
1 Std. 20 Min
Kari ze špičatého zelí
35 Min
Vánoční dort se sněhovými vločkami
Žádné hodnocení
Dýňové noky (bez lepku)
50 Min
Granola s bezinkami
Žádné hodnocení
Květákový steak s pyré z máslových fazolí
25min
Zahradní focaccia
2 Std. 10 Min