Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Těsto
- 200 gramů hladké mouky
- 1 špetka mořské soli
- 100 gramů másla
- 50 gramů mléka, vychlazeného
- hladká mouka, na pomoučení
- 250 gramů fazolí, suchých
Náplň
- 50 gramů eidamu, na kousky
- 80 gramů cibule, na čtvrtky
- 2 - 3 stroužky česneku
- 20 gramů slunečnicového oleje
- 3 žampióny, na plátky
- 250 gramů čerstvého špenátu
- 1700 gramů vody
- 2 vejce
- 150 gramů sýra cottage
- ½ čajové lžičky soli
- 1 špetka mletého černého pepře
- 1 snítka čerstvého tymiánu, jen lístky
- Nutriční hodnoty
- na 1 kousek
- Kalorie
- 1067.4 kJ / 255.1 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 28.4 g
- Tuk
- 11.3 g
- Nasycený tuk
- 5.8 g
- Vláknina
- 4.3 g
- Sodík
- 218.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Čočkový salát
2 Std. 45 Min
Pistáciové krekry (bez lepku)
30 min
Celozrnné croissanty
1 Std. 20 Min
Ovocný koláč z banánové mouky
45 min
Rustikální chléb s olivami, fíky a ořechy
2u. 20min
Pomalu vařený krémový dahl s pečeným květákem
16h
Květákový steak s pyré z máslových fazolí
25 min
Špaldový salát
20min
Portugalský chléb (Pão de água)
3 Std. 30 Min
Salát z červené řepy
10 Min
Maková bábovka
1 Std.
Bramborová kari polévka
35 min