Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Těsto
- 200 gramů hladké mouky
- 1 špetka mořské soli
- 100 gramů másla
- 50 gramů mléka, vychlazeného
- hladká mouka, na pomoučení
- 250 gramů fazolí, suchých
Náplň
- 50 gramů eidamu, na kousky
- 80 gramů cibule, na čtvrtky
- 2 - 3 stroužky česneku
- 20 gramů slunečnicového oleje
- 3 žampióny, na plátky
- 250 gramů čerstvého špenátu
- 1700 gramů vody
- 2 vejce
- 150 gramů sýra cottage
- ½ čajové lžičky soli
- 1 špetka mletého černého pepře
- 1 snítka čerstvého tymiánu, jen lístky
- Nutriční hodnoty
- na 1 kousek
- Kalorie
- 1067.4 kJ / 255.1 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 28.4 g
- Tuk
- 11.3 g
- Nasycený tuk
- 5.8 g
- Vláknina
- 4.3 g
- Sodík
- 218.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pikantní sýrové krekry (bez lepku)
50min
Red Energy Boost (Červená energie)
15min
Movember espresso brownies
1h 45min
Veganský čedar z kešu
3 Std. 10 Min
Ovesná kaše s houbami
40min
Thajská polévka s krevetami (Tom Kha Goong)
40min
Batátový eintopf s klobásou a fazolemi
45 min
Mletá káva
5min
Kakaový chia puding
35 min
Mandlovo-bylinkové bagetky
35 min
Salát z červené řepy
10min
Palak Paneer
45 min