Rizoto s parmazánem a jahodami

Rizoto s parmazánem a jahodami

3.5 4 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 25min.
4 porce

Suroviny

  • 50 gramů sýru parmazánu na kousky (3 cm)
  • 30 gramů šalotky
  • 30 gramů másla
  • 350 gramů rizoto rýže (např. carnaroli, arborio), 14-15 minut doba varu
  • 50 gramů růžového vína
  • 400 gramů jahod 300 gramů na tenké plátky
  • 700 gramů vody
  • 1 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
    1 kostka zeleninového bujónu
  • ½ - 1 čajová lžička soli dle chuti
  • 50 gramů ricotty
  • 2 snítky čerstvé bazalky nasekané lístky

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porci

Protein 12 g
Kalorie 2061 kJ / 488 kcal
Tuk 13 g
Vláknina 3 g
Sacharidy 76 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...