Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 gramů sýru parmazánu, na kousky (3 cm)
- 30 gramů šalotky
- 30 gramů másla
- 350 gramů rizoto rýže (např. carnaroli, arborio), 14-15 minut doba varu
- 50 gramů růžového vína
- 400 gramů jahod, 300 gramů na tenké plátky
- 700 gramů vody
-
1
vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
nebo 1 kostka zeleninového bujónu - ½ - 1 čajová lžička soli, dle chuti
- 50 gramů ricotty
- 2 snítky čerstvé bazalky, nasekané lístky
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 2061 kJ / 488 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 76 g
- Tuk
- 13 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ořechové rizoto s pečenými rajčaty
40 Min
Medovo – ořechový chléb
3 Std. 50 Min
Rizoto s brynzou a vlašskými ořechy
40 Min
Mandlové pyré
Žádné hodnocení
Risi e bisi
55min
Čekanka s mletým masem, rýží a rajčatovou omáčkou
1 Std.
Kuře připravené v balíčku s bazalkovým pestem
1 Std.
Pavoučci a hádci z odpalovaného těsta
2 Std.
Sezamové sušenky
1 Std. 15 Min
Houbové rizoto s vejcem v rajčatovém hnízdě
50min
Pesto z dýňových semínek
10min
Farfalle ai quattro formaggi
25 min