Rizoto s parmazánem a jahodami
TM5 TM6

Rizoto s parmazánem a jahodami

4.3 (3 hodnocení)

Suroviny

  • 50 gramů sýru parmazánu, na kousky (3 cm)
  • 30 gramů šalotky
  • 30 gramů másla
  • 350 gramů rizoto rýže (např. carnaroli, arborio), 14-15 minut doba varu
  • 50 gramů růžového vína
  • 400 gramů jahod, 300 gramů na tenké plátky
  • 700 gramů vody
  • 1 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
    nebo 1 kostka zeleninového bujónu
  • ½ - 1 čajová lžička soli, dle chuti
  • 50 gramů ricotty
  • 2 snítky čerstvé bazalky, nasekané lístky

Nutriční hodnoty
na 1 porci
Kalorie
2061 kJ / 488 kcal
Protein
12 g
Sacharidy
76 g
Tuk
13 g
Vláknina
3 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty