Zařízení & příslušenství
Rizoto s parmazánem a jahodami
Příprava 10min.
Celkový 25min.
4 porce
Suroviny
-
50 gramů sýru parmazánu na kousky (3 cm)
-
30 gramů šalotky
-
30 gramů másla
-
350 gramů rizoto rýže (např. carnaroli, arborio), 14-15 minut doba varu
-
50 gramů růžového vína
-
400 gramů jahod 300 gramů na tenké plátky
-
700 gramů vody
-
1 kostka zeleninového bujónu1 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
-
½ - 1 čajová lžička soli dle chuti
-
50 gramů ricotty
-
2 snítky čerstvé bazalky nasekané lístky
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
12 g
Kalorie
2061 kJ /
488 kcal
Tuk
13 g
Vláknina
3 g
Sacharidy
76 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Jahody
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Pralinky s mandlovým likérem
1hod.
Pastelera de choclo (kukuřičný nákyp)
Žádné hodnocení
Kávová zmrzlina s likérem
8hod. 10min.
Čokoládová omáčka
20min.
Citrónový sorbet
8hod. 30min.
Čokoládové trojhránky s lesními plody
50min.
Citrónová zmrzlina
10hod. 20min.
Bramborové muffiny s parmazánem
1hod. 10min.
Šnečci s kysaným zelím
1hod. 45min.
Bramborová tortilla s medvědím česnekem
1hod.
Karamelové brownies
1hod. 20min.
Penne s čočkovo-rajčatovou omáčkou - z jednoho hrnce
40min.