Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 gramů sýru parmazánu, na kousky (3 cm)
- 30 gramů šalotky
- 30 gramů másla
- 350 gramů rizoto rýže (např. carnaroli, arborio), 14-15 minut doba varu
- 50 gramů růžového vína
- 400 gramů jahod, 300 gramů na tenké plátky
- 700 gramů vody
-
1
vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
nebo 1 kostka zeleninového bujónu - ½ - 1 čajová lžička soli, dle chuti
- 50 gramů ricotty
- 2 snítky čerstvé bazalky, nasekané lístky
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 2061 kJ / 488 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 76 g
- Tuk
- 13 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Těstoviny s rajčaty a špenátem
30 Min
Rizoto s brynzou a vlašskými ořechy
40 Min
Špenátové gnocchi alla Romana
1 Std. 25 Min
Kokosová zmrzlina
10h 20min
Valentýnské makronky
Žádné hodnocení
Cheesecakovo-čokoládové fondue
25min
Ježčí bulky
2 godz. 30 min
Chléb nebo bochánky s rajčaty a bazalkou
1 Std. 45 Min
Rýžová zmrzlina s mandlovým likérem a jahodami
Žádné hodnocení
Spaghettini s omáčkou ze slávek a srdcovek
1h 5min
Lilkové kuličky s vlašskými ořechy
Žádné hodnocení
Losos en crôute s citrónovým rizotem
1h 15min