Zařízení & příslušenství
Rizoto se salsicciou a hráškem
Příprava 10min.
Celkový 40min.
4 porce
Suroviny
-
30 gramů šalotky napůl
-
30 gramů extra panenského olivového oleje
-
150 gramů klobásy syrové, zbavené střívka (např. salsiccia, talián)
-
130 gramů hrášku, zeleného, mraženého
-
320 gramů rizoto rýže (např. carnaroli, arborio)
-
50 gramů bílého vína
-
700 gramů vody
-
1 vrchovatá čajová lžička masové dochucovací pasty1 čajová lžička soli
-
30 gramů parmazánu, strouhaného
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
14.15 g
Kalorie
2155 kJ /
514 kcal
Tuk
18.19 g
Vláknina
1 g
Sacharidy
72.58 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Itálie na talíři
76 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Treska s cibulovo-balzamikovým přelivem
1hod.
Hráškové rizoto s pancettou
30min.
Losos s pomerančem a brokolicovým kuskusem
30min.
Rizoto s uzeným lososem a pórkem
40min.
Rizoto s mořskými plody a chorizem
1hod. 5min.
Hrášková polévka s mátou
30min.
Cannelloni s mozzarellou a šunkou
1hod. 15min.
Rizoto s krémovou rukolou
40min.
Milánské rizoto
30min.
Špenátové rizoto
30min.
Rajčatové rizoto s kuřecími prsy plněnými citrónem a ricottou
45min.
Rizoto s parmazánem
30min.