Zařízení & příslušenství
Rizoto se salsicciou a hráškem
Příprava 10min.
Celkový 40min.
4 porce
Suroviny
-
30 gramů šalotky napůl
-
30 gramů extra panenského olivového oleje
-
150 gramů klobásy syrové, zbavené střívka (např. salsiccia, talián)
-
130 gramů hrášku, zeleného, mraženého
-
320 gramů rizoto rýže (např. carnaroli, arborio)
-
50 gramů bílého vína
-
700 gramů vody
-
1 vrchovatá čajová lžička masové dochucovací pasty1 čajová lžička soli
-
30 gramů parmazánu, strouhaného
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
14.15 g
Kalorie
2155 kJ /
514 kcal
Tuk
18.19 g
Vláknina
1 g
Sacharidy
72.58 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Itálie na talíři
76 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Hrášková polévka s crème fraiche a křupavou šunkou
1hod.
Cop s tuňákem
1hod. 40min.
Kukuřičná krémová polévka
25min.
Kuskus s kuřecím a jehněčím masem a pikantními klobáskami
1hod. 10min.
Hráškové rizoto s pancettou
30min.
Mug cake s jablky a rozinkami
25min.
Lososovo-hořčičná omáčka s koprem na těstoviny
20min.
Rizoto s hruškami a gorgonzolou
40min.
Rizoto s krémovou rukolou
40min.
Rizoto s uzeným lososem a pórkem
40min.
Tagliatelle se šunkou a žampióny
20min.
Rizoto s parmazánem
30min.