Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ratatouille
- 200 g de berenjenas con piel (en dados de 2x2 cm)
- 2 cucharaditas de sal
- 200 g de cebolla en cuartos
- 60 g de aceite de oliva
- 300 g de pimientos en trozos de aprox. 4x4 cm
- 1 pellizco de pimienta blanca molida
- 1 cucharadita de azúcar
- 1 cucharadita de vinagre balsámico
- 1 diente de ajo
- 20 g de perejil fresco picado
Sepia
- 1 chalota
- 1 diente de ajo
- 30 g de aceite de oliva
- 800 g de sepia en tiras de 3 cm
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta blanca molida
- 50 g de zumo de limón
- 100 g de vino blanco
- 1 tomate en dados
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1130 kJ / 270 kcal
- Protein
- 25.2 g
- Sacharidy
- 8.4 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 3 g
Alternativní recepty
Bacalao al vapor con verduras y huevos poché
45 min
Rape con espárragos a la marinera
30 min
Rape al limón con anchoas
25min
Calamares encebollados
1h
Alcachofas a la romana
50min
Sepia asada y guisantes con jamón
40 min
Berenjenas rellenas con huevo
1h
Rape a la jardinera
40 min
Sepia a la mallorquina (Baleares)
1h 10min
Calamares con pisto
45 min
Rape y gambones con patatas al ajillo
45 min
Sepia en salsa de verduras con guarnición de arroz
45 min