Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 - 2 dientes de ajo
- 4 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 100 g de cebolla
- 30 g de aceite de oliva (y un poco más para freír)
- 150 g de champiñones frescos laminados
- 2 pellizcos de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 30 g de brandy
- 1 cucharada de tomate concentrado
-
150
g de gambas crudas peladas
nebo 150 g de bacalao en salazón remojado y desalado (en trozos pequeños) - 6 - 8 huevos
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1163 kJ / 278 kcal
- Protein
- 21.8 g
- Sacharidy
- 3.2 g
- Tuk
- 19.8 g
- Vláknina
- 1.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tortilla francesa rellena de espinacas y queso con tomates cherry
20 min
Patatas rellenas de gambas
1h
Huevos rotos con patatas y jamón
30 min
Montaditos de pimientos verdes rellenos de tortilla de patata
45 min
Huevos rotos con patatas y gulas
30 min
Fideuá de verduras
40 min
Tosta de pimientos con pulpo a la plancha
25min
Merluza con patatas y salsa de tomate
50min
Tostadas con cangrejo y huevos de codorniz
45 min
Bol de sepia con ensalada de verano (sepia amb trempó)
15min
Tosta de guacamole con anchoas
10min
Pasta con chipirones y setas al ajillo
25min