Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Bund Petersilie, abgezupft
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 30 g Butter, in Stücken
- 250 g Möhren, gelb, in Stücken (1 cm)
- 250 g Möhren, orange, in Stücken (1 cm)
- 250 g Möhren, violett, in Stücken (1 cm)
- 250 g Kartoffeln, in Stücken (1 cm)
- 550 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 2 Prisen Muskat
- Öl zum Braten
- 16 Nürnberger-Bratwürstchen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3232 kJ / 778 kcal
- Protein
- 25 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 62 g
- Vláknina
- 8.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Linsensuppe
8 godz. 45 min
Steckrüben-Eintopf
45min
Bohnen-Möhren-Eintopf mit Fleischklößchen
45min
Kasseler mit Grüner Sauce
40min
Möhreneintopf
30 Min
Kartoffeleintopf
40min
Sauerkrauteintopf mit Pastinake
45min
Möhrencurry mit Hackbällchen
45min
Bouneschlupp (Saarland)
40min
Möhreneintopf mit Bratwurstbällchen
1hod. 10min
Steckrüben-Kartoffel-Eintopf mit Mettwurst
50min
Rosenkohleintopf mit Kasseler
50min