Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Bund Petersilie, abgezupft
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 30 g Butter, in Stücken
- 250 g Möhren, gelb, in Stücken (1 cm)
- 250 g Möhren, orange, in Stücken (1 cm)
- 250 g Möhren, violett, in Stücken (1 cm)
- 250 g Kartoffeln, in Stücken (1 cm)
- 550 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 2 Prisen Muskat
- Öl zum Braten
- 16 Nürnberger-Bratwürstchen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3232 kJ / 778 kcal
- Protein
- 25 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 62 g
- Vláknina
- 8.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rosenkohleintopf mit Kasseler
50 Min
Birnen, Bohnen und Kassler
50 Min
Bohnen-Möhren-Eintopf mit Fleischklößchen
45 Min
Linsensuppe
8 Std. 45 Min
Kartoffeleintopf
40 Min
Möhren-Eintopf
45 Min
Möhreneintopf
30 Min
Leberkäse-Sauerkraut mit Dijon-Senf-Püree
40 Min
Möhreneintopf mit Bratwurstbällchen
1 Std. 10 Min
Kartoffel-Apfel-Ragout mit Bratwürstchen
50 Min
Westfälisches Blindhuhn (Nordrhein-Westfalen)
1h
Bouneschlupp (Saarland)
40 Min