Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 Stängel Petersilie, Blätter abgezupft
- 300 g Wasser
- ½ TL Salz
- 200 g Kartoffeln, in Stücken
- 10 g Butter
- 10 g Mehl
- 160 g Milch
- 1 Prise Pfeffer
- 1 Prise Muskat
- 1 Prise Zucker
- 150 g breite, grüne Bohnen, frisch, in ca. 2 cm langen Stücken
- 2 - 3 Scheiben Schinken, roh
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2175 kJ / 519 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 57 g
- Tuk
- 21 g
- Vláknina
- 6.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kartoffel-Kohlrabi-Gemüse à la Creme mit Stremellachs
45 Min
Kartoffel-Rosenkohl-Stampf
40 Min
Rosenkohl mit Parmesansauce und Kartoffeln
1 Std.
Kohlrabi-Kartoffel-Stampf
45 Min
Bratwurst-Klopse mit Pilzsauce, Kartoffeln und Möhren
1 Std.
Kohlrabi mit Kerbelsauce, Putenstreifen und Kartoffeln
50 min
Chicorée mit Schinken, Kartoffeln und Senfsauce
1 Std.
Rosenkohl mit Kartoffeln und Tomatensauce
50 min
Porreegemüse mit Kartoffeln und Kasseler
1 Std.
Chicorée mit Schinken, Reis und Zitronensauce
50 min
Leipziger Allerlei
1 Std.
Frühkartoffeln mit Brechbohnen, Schinken und Béarnaise
1 Std.