
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 Stängel Petersilie Blätter abgezupft
- 300 g Wasser
- ½ TL Salz
- 200 g Kartoffeln in Stücken
- 10 g Butter
- 10 g Mehl
- 160 g Milch
- 1 Prise Pfeffer
- 1 Prise Muskat
- 1 Prise Zucker
- 150 g breite, grüne Bohnen, frisch in ca. 2 cm langen Stücken
- 2 - 3 Scheiben Schinken, roh
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 519 kcal / 2175 kJ
- Protein
- 24 g
- Tuk
- 21 g
- Sacharidy
- 57 g
- Vláknina
- 6.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spargelragout
50min
Rosenkohl mit Parmesansauce und Kartoffeln
1hod.
Leipziger Allerlei
1hod.
Fenchel mit Käsehaube an Tomatensauce
1hod. 10min
Ei-Sauce zu gekochtem Spargel
10min
Gemüseragout mit Bratklößchen
50min
Kartoffel-Rosenkohl-Stampf
40min
Rosenkohl mit Kartoffeln und Tomatensauce
50min
Currybohnen mit Reis
40min
Möhren-Fenchel-Durcheinander
45min
Chicorée mit Schinken, Kartoffeln und Senfsauce
1hod.
Porreegemüse mit Kartoffeln und Kasseler
1hod.