Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de garbanzos secos
- 1 pellizco de sal
- 1000 g de agua caliente
Cocción
- 1400 g de agua (más 400 g de agua muy caliente)
- 120 g de cebolla cortada en trozos
- 70 g de zanahoria cortada en trozos
- 100 g de puerro cortado en rodajas
- 1 - 2 dientes de ajo sin pelar
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharadita de sal
- 5 granos de pimienta negra
-
1
hoja de laurel seca
nebo 1 ramita de hierbas frescas variadas (perejil, hierbabuena, menta, tomillo, romero, etc.)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1204 kJ / 288 kcal
- Protein
- 10.9 g
- Sacharidy
- 37.3 g
- Tuk
- 11.4 g
- Nasycený tuk
- 1.6 g
- Vláknina
- 7.2 g
- Sodík
- 455.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cocción de garbanzos
12 Std. 55 Min
Caldo de verduras
35 Min
Cocción de arroz integral
35 Min
Yogur de soja
12 godz. 10 min
Quinoa con guisantes y pesto de almendras
25 min
Yogur de avena y naranja
12 godz. 35 min
Garbanzos cocidos (Cocción lenta)
14 Std. 40 Min
Ensalada templada de mijo, lentejas y granada
2 Std. 50 Min
Cocción de alubias
9 Std. 20 Min
Arroz integral precocido
2h 30 min
Porridge de quinoa al chocolate
20 min
Judías blancas cocidas (Cocción lenta)
14 Std. 40 Min