Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de garbanzos secos
- 1 pellizco de sal
- 1000 g de agua caliente
Cocción
- 1400 g de agua (más 400 g de agua muy caliente)
- 120 g de cebolla cortada en trozos
- 70 g de zanahoria cortada en trozos
- 100 g de puerro cortado en rodajas
- 1 - 2 dientes de ajo sin pelar
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharadita de sal
- 5 granos de pimienta negra
-
1
hoja de laurel seca
nebo 1 ramita de hierbas frescas variadas (perejil, hierbabuena, menta, tomillo, romero, etc.)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1204 kJ / 288 kcal
- Protein
- 10.9 g
- Sacharidy
- 37.3 g
- Tuk
- 11.4 g
- Nasycený tuk
- 1.6 g
- Vláknina
- 7.2 g
- Sodík
- 455.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Arroz integral precocido
2 godz. 30 min
Cocción de garbanzos
12h 55 min
Caldo de gallina
1h 10 min
Judía blanca de ayuno
9h 15min
Pilaf de mijo con remolacha y judías verdes
20min
Cocción de arroz integral
35min
Guiso de verduras
45min
Caldo de verduras
35min
Acelgas con patatas
45min
Cocción de alubias
9 Std. 20 Min
Caldo de carne (pollo o ternera)
40min
Garbanzos cocidos (Cocción lenta)
14u. 40min