
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de garbanzos secos
- 1 pellizco de sal
- 1000 g de agua caliente
Cocción
- 1400 g de agua (más 400 g de agua muy caliente)
- 120 g de cebolla cortada en trozos
- 70 g de zanahoria cortada en trozos
- 100 g de puerro cortado en rodajas
- 1 - 2 dientes de ajo sin pelar
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharadita de sal
- 5 granos de pimienta negra
-
1
hoja de laurel seca
nebo 1 ramita de hierbas frescas variadas (perejil, hierbabuena, menta, tomillo, romero, etc.)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 288 kcal / 1204 kJ
- Protein
- 10.9 g
- Tuk
- 11.4 g
- Sacharidy
- 37.3 g
- Vláknina
- 7.2 g
- Nasycený tuk
- 1.6 g
- Sodík
- 455.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cocción de alubias
9hod. 20min
Garbanzos cocidos (Cocción lenta)
14hod. 40min
Judías blancas cocidas (Cocción lenta)
14hod. 40min
Judía blanca de ayuno
9hod. 15min
Cocción de arroz integral
35min
Caldo de verduras
35min
Caldo de carne (pollo o ternera)
40min
Cocción de garbanzos
12hod. 55min
Arroz integral precocido
2hod. 30min
Bebida de soja
45min
Pilaf de mijo con remolacha y judías verdes
20min
Acelgas con patatas
45min