Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 spicchi di aglio
- 50 g di filetti di acciuga sott'olio, sgocciolati
- 400 g di olive nere denocciolate
- 100 g di capperi sott'aceto, sgocciolati
- 100 g di tonno in scatola in olio di oliva, sgocciolato
-
10
g di Cognac
nebo 10 g di brandy - 10 g di olio di oliva
- fette di pane tostato, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 7590 kJ / 1810 kcal
- Protein
- 40 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 170 g
- Vláknina
- 15 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pesto di pomodori secchi
10 Min
Gazpacho
15min
Pesto di pomodori secchi e aglio
10 Min
Crema spalmabile alle erbe aromatiche
8hod. 15min
Caponata di mele
50 Min
Pesto alle erbe aromatiche
10 Min
Vichyssoise
6 godz.
Pesto alla siciliana
15min
Crostini di pane con tapenade
25 Min
Salsa piccante allo zenzero
30 Min
Pesto rosso
15min
Tzatziki
20min