Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
- 350 g di tonno in scatola in olio di oliva, ben scolato
- 1 filetto di acciuga sott'olio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 spicchi di aglio
- 80 g di mascarpone
- 30 g di olive nere denocciolate
- 15 g di capperi sott'aceto, scolati
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 879 kJ / 210 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 0 g
Alternativní recepty
Canapè ai carciofi e senape (per 2 persone)
20min
Bruschette con patè di pomodori secchi all'arancio
4h 10 min
Paté di olive
10min
Tarte tatin di cipolle di Tropea
1 Std. 30 Min
Gnocchi alla romana alla curcuma con gamberi al curry
2 Std. 10 Min
Crostini di pane di segale con mele e Montasio
30 min
Budino al cocco brasiliano
1 Std. 30 Min
Crema di ricotta, Gouda ed erba cipollina
10min
Crema all'aglio
50 Min
Crostini con mousse prosciutto e funghi
2h 20min
Agliata verde
15min
Patè di pomodori secchi e tonno
15min