Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
- 350 g di tonno in scatola in olio di oliva, ben scolato
- 1 filetto di acciuga sott'olio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 spicchi di aglio
- 80 g di mascarpone
- 30 g di olive nere denocciolate
- 15 g di capperi sott'aceto, scolati
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 879 kJ / 210 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 0 g
Alternativní recepty
Mousse salmone e aneto
10 Min
Bicchierini capresi
30min
Gazpacho con ciliegine di bufala
15 Min
Mousse al cioccolato
3 Std. 30 Min
Mousse di prosciutto, tonno o formaggio
10 Min
Bicchierini di Taleggio allo zafferano e verdure
20 Min
Bicchierini ai tre peperoni
55 min
Insalata di mele e formaggio
10 Min
Salsa rubra
30min
Gelato alla mozzarella di bufala con pesto al basilico
10 Std. 20 Min
Crema spalmabile ai pomodori secchi
10 Min
Pinzimonio al Gorgonzola
30min