Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g Gouda, in Stücken
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Olivenöl
- 500 g Tomaten, geviertelt
- 300 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 30 g Tomatenmark
- 10 g Zucker
- 1 TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 800 g Kartoffeln, in mundgerechten Stücken
- Pfeffer zum Würzen
- Muskat zum Würzen
- 2 Fenchelknollen (700 g), in dicken Scheiben
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1714 kJ / 408 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 44 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gurken-Bulgur-Schiffchen mit Gemüsereis
1h 15min
Blumenkohlgratin
55min
Rosenkohl mit Parmesansauce und Kartoffeln
1h
Crêpes mit Mangoldfüllung
1h
Bärlauch-Tortilla
1h
Möhren-Fenchel-Durcheinander
45 min
Vegetarische Mangoldrouladen
1h 30min
Porree-Kartoffel-Auflauf
1h 30min
Chinakohl-Pizza
1h 40min
Fenchelgemüse
30min
Chicorée mit Schinken, Kartoffeln und Senfsauce
1h
Wirsing-Möhren-Curry
1h 10min