Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g Kürbiskerne
- 10 Stängel Bohnenkraut, abgezupft
- 12 Stängel Petersilie, abgezupft
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 1 TL Fleur de Sel
- 200 g Wirsing, in Stücken
- 1 rote Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe, klein
- 50 g Tomaten, getrocknet
- 10 g Olivenöl
- ½ TL Chiliflocken
- 1 TL brauner Zucker
- 650 g Wasser
-
1
gestr. TL Gewürzpaste für Rindfleischbrühe, selbst gemacht
nebo ½ Würfel Fleischbrühe (für je 0,5 l) - 250 g Schweinenacken, in Würfeln (2 cm)
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 500 g Kürbis, in Würfeln (2 cm)
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 1 Dose weiße Bohnen (Abtropfgew. 250 g), gewaschen
- 10 g Balsamico, hell
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1412 kJ / 337 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 24 g
- Tuk
- 15 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Topinambur und Rote Bete in Ingwersud
1 Std. 30 Min
Fenchel-Quinoa-Suppe
25 Min
Pak Choi mit Shimejipilzen (青菜炒鸿喜菇)
20min
Kartoffel-Kürbis-Eintopf
1 Std. 30 Min
Wirsingsuppe mit Rinderklößchen
1 Std.
Sauerkrauteintopf mit Pastinake
45 Min
Fencheleintopf
35 Min
Italienischer Gemüsetopf
10 godz.
Schneller Kürbiseintopf mit Chorizo und Koriander-Aioli
40 Min
Linsen-Süßkartoffel-Eintopf
1 Std.
Bohneneintopf mit Feta
45 Min
Wirsing-Kichererbsen-Eintopf
50 Min