Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 220 g Mehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 Msp. Weinstein-Backpulver
- 12 Prisen Salz
- 140 g Butter, kalt, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 3 Eigelb (Kl. M)
- 100 g Räuchertofu, in Stücken
- 30 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- 150 g Wirsing, in Stücken
- 2 Prisen Muskat
- 80 g Porree, in dünnen Ringen
- 2 EL Weißweinessig
- 6 EL Olivenöl
- 4 Prisen Pfeffer
- 600 g Wasser
- 200 g Kartoffeln, festkochend, klein, geschält (z.B. Bio-Linda)
- 2 Eier (Kl. M)
- 100 g Sahne
- 90 g Crème fraîche
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3890 kJ / 929 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 51 g
- Tuk
- 70 g
Alternativní recepty
Spinatpfannkuchen vom Blech
35 Min
Sauerkraut-Apfel-Auflauf
1h 40min
Spinattarte mit Zitronen-Confit
1h 30min
Porree-Tarte mit Blauschimmelkäse
1h 40min
Spitzkohl-Käse-Spätzle
1h 40min
Quiche mit Schwarzwurzeln und Gruyère
1h 20 min
Grünkohl-Lasagne
1h 10min
Gemüseauflauf mit Quinoa-Käse-Kruste
1h 45min
Spinatquiche mit Feta und Tomaten
1h 45min
Wirsingtarte
1h 30min
Wirsing-Kartoffel-Auflauf mit Ziegengouda
1h
Grünkohl-Quiche
1h 30min