Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 220 g Mehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 Msp. Weinstein-Backpulver
- 12 Prisen Salz
- 140 g Butter, kalt, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 3 Eigelb (Kl. M)
- 100 g Räuchertofu, in Stücken
- 30 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- 150 g Wirsing, in Stücken
- 2 Prisen Muskat
- 80 g Porree, in dünnen Ringen
- 2 EL Weißweinessig
- 6 EL Olivenöl
- 4 Prisen Pfeffer
- 600 g Wasser
- 200 g Kartoffeln, festkochend, klein, geschält (z.B. Bio-Linda)
- 2 Eier (Kl. M)
- 100 g Sahne
- 90 g Crème fraîche
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3890 kJ / 929 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 51 g
- Tuk
- 70 g
Alternativní recepty
Spitzkohl-Käse-Spätzle
1 godz. 40 min
Porree-Tarte mit Blauschimmelkäse
1 godz. 40 min
Gemüseauflauf mit Quinoa-Käse-Kruste
1 godz. 45 min
Quiche mit Schwarzwurzeln und Gruyère
1h 20 min.
Frühlingstarte
1 godz. 40 min
Steckrüben-Pie
1 godz. 50 min
Lasagne mit Großmutters Gemüse
1 Std. 15 Min
Porree-Tomaten-Quiche
1 godz. 40 min
Möhrenquiche
1 Std. 30 Min
Möhrenquiche mit Salbei
1h 35min
Paprika-Porree-Quiche
1 godz. 40 min
Appenzeller-Gemüse-Quiche
1 godz. 45 min