Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g weiße Bohnen, klein, getrocknet
- 1000 g Wasser und etwas mehr zum Einweichen
- 20 g Parmesan
- 1 TL Salz
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 180 g Möhren, schmal, in schrägen Scheiben (5 mm dick)
- 40 g Olivenöl
- 50 g Risottoreis
- 10 g getrocknete Steinpilze
- 1 TL Tomatenmark
- 1200 g Gemüsefond
- 1 Sternanis
- 1 TL Oregano, getrocknet
- 1 Bund frische Kräuter, gemischt (Bouquet garni)
- 20 g Tomaten, getrocknet, in feinen Streifen
- 160 g Zucchini, längs halbiert, quer in Scheiben (5 mm dick)
- 100 g Porree, Weißes und Hellgrünes, in halben Ringen (1 cm)
- 280 g Brokkoli, in kleinen Röschen
- 8 Scheiben Graubrot (à 15 g)
- 8 Scheiben Käse, z.B. Raclettekäse (à 10 g)
- 3 Prisen Pfeffer und etwas mehr zum Bestreuen
- 1 TL Chiliflocken
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1298 kJ / 310 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 29 g
- Tuk
- 12 g
Alternativní recepty
Kartoffel-Bohnen-Eintopf mit Pistou
1h
Kabeljau in Tomaten-Salzzitronen-Sugo
1h
Minestrone
45 min
Minestrone mit Kichererbsen
13 godz.
Bohnen "bretonische Art" (Eintopf)
35 min
Italienischer Gemüseeintopf
40 min
Mediterraner Fencheleintopf mit Fisch
50 min
Minestrone
40 min
Minestrone mit Seidentofu
35 min
Provenzalischer Bohnen-Tomaten-Topf
1h
Linsen-Curry-Eintopf
35 min
Herbstliche Minestrone
1h 20 min