Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g weiße Bohnen, klein, getrocknet
- 1000 g Wasser und etwas mehr zum Einweichen
- 20 g Parmesan
- 1 TL Salz
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 180 g Möhren, schmal, in schrägen Scheiben (5 mm dick)
- 40 g Olivenöl
- 50 g Risottoreis
- 10 g getrocknete Steinpilze
- 1 TL Tomatenmark
- 1200 g Gemüsefond
- 1 Sternanis
- 1 TL Oregano, getrocknet
- 1 Bund frische Kräuter, gemischt (Bouquet garni)
- 20 g Tomaten, getrocknet, in feinen Streifen
- 160 g Zucchini, längs halbiert, quer in Scheiben (5 mm dick)
- 100 g Porree, Weißes und Hellgrünes, in halben Ringen (1 cm)
- 280 g Brokkoli, in kleinen Röschen
- 8 Scheiben Graubrot (à 15 g)
- 8 Scheiben Käse, z.B. Raclettekäse (à 10 g)
- 3 Prisen Pfeffer und etwas mehr zum Bestreuen
- 1 TL Chiliflocken
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1298 kJ / 310 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 29 g
- Tuk
- 12 g
Alternativní recepty
Gemüsesuppe mit Bulgur
45 Min
Gemüsesuppe alla Nonna
50 menit
Italienischer Gemüseeintopf
40 min
Minestrone mit Cannellini-Bohnen
40 min
Minestrone
40 min
Gemüseeintopf Ägäis
50 menit
Frühlings-Minestrone
45 Min
Minestrone
45 Min
Minestrone mit Kichererbsen
13 godz.
Linsen-Curry-Eintopf
35 Min
Minestrone mit Seidentofu
35 Min
Bulgur-Brokkoli-Eintopf
30 min