Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 140 g Naturreis
- 40 g getrocknete Sojabohnen
- 2 Eier
- 35 g Olivenöl
- 1 ½ TL Salz
Füllung und Fertigstellung
- 200 g Emmentaler, in Stücken
- 300 g Wasser
- 500 g Porree, in Ringen (1 cm)
- Butter zum Einfetten
- 150 g Schinkenspeck, gewürfelt
- 300 g Tomaten, halbiert
- 3 Eier
- 200 g Sahne
- 1 EL Kartoffelstärke
- ¼ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 1 Prise Muskat
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1654 kJ / 395 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 26 g
Alternativní recepty
Paprika-Feta-Tarte
1h
Spinattarte mit Zitronen-Confit
1h 30min
Porree-Tarte mit Blauschimmelkäse
1 Std. 40 Min
Paprika-Porree-Quiche
1 Std. 40 Min
Porree-Pilz-Quiche
2 Std. 10 Min
Paprika-Salami-Quiche
45 min
Herzhafter Blumenkohl-Kuchen
1h 15 min
Quiche mit Spinat und Gorgonzola
1h
Gemüsetarte mit Feigentopping
1h 30min
Appenzeller-Gemüse-Quiche
1h 45 min
Spinatquiche mit Feta und Tomaten
1h 45 min
Wirsingtarte
1h 30min