
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Alioli de ajo negro
- 250 g de aceite de girasol
- 3 - 4 dientes de ajo negro
- 100 g de leche
- ¼ - ½ cucharadita de sal
- ½ cucharadita de zumo de limón
Bacalao confitado
- 250 g de agua
- 1 ramillete de espárragos verdes cortados en láminas
- 150 g de pulpa de calabaza en bastones
-
6
lomos de bacalao desalado (aprox. 900 g)
nebo 6 lomos de bacalao fresco al punto de sal (aprox. 900 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 325 kcal / 1362 kJ
- Protein
- 28.68 g
- Tuk
- 22.06 g
- Sacharidy
- 3.18 g
- Vláknina
- 1.07 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bacalao al vapor con verduras y huevos poché
45min
Áspic de rape, salmón y langostinos
8hod.
Tarta de limón (Oriol Balaguer)
5hod.
Ensalada de bogavante en salpicón
50min
Vasitos de espárragos con salpicón
10min
Chuletón a la brasa con salsa de oporto y pimientos con provoleta
1hod. 10min
Vieiras sobre lecho de puerro (Noix de Saint-Jacques sur lit de poireau)
35min
Bacalao confitado con pimientos rojos y emulsión de pilpil
1hod. 10min
El velo de garbanzos, la "pringá" y su caldo (Pepe Rodríguez)
3hod.
Rape en salsa de turrón y de azafrán
30min
Sepietas y chipirones en caldo de alcaparras y aceitunas
35min
Bacalao al pilpil (Pepi, Luci, Bom y otras chicas del montón)
1hod.