Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Alioli de ajo negro
- 250 g de aceite de girasol
- 3 - 4 dientes de ajo negro
- 100 g de leche
- ¼ - ½ cucharadita de sal
- ½ cucharadita de zumo de limón
Bacalao confitado
- 250 g de agua
- 1 ramillete de espárragos verdes cortados en láminas
- 150 g de pulpa de calabaza en bastones
-
6
lomos de bacalao desalado (aprox. 900 g)
nebo 6 lomos de bacalao fresco al punto de sal (aprox. 900 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1362 kJ / 325 kcal
- Protein
- 28.68 g
- Sacharidy
- 3.18 g
- Tuk
- 22.06 g
- Vláknina
- 1.07 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Buñuelos de bacalao especiados
1u.
Bacalao con ajetes y pilpil
25 min
Brandada de bacalao, pan rústico y aceite de perejil
1h 10 min
Bacalao con langostinos
1u.
Bacalao con chirlas
45min
Pimientos rellenos de brandada de bacalao
45min
Bacalao con salsa de piñones
1 Std. 50 Min
Bacalao al vapor con salsa vizcaína
45min
Bacalao al pilpil (Pepi, Luci, Bom y otras chicas del montón)
1u.
Bacalao encebollado con judías verdes crujientes
40min
Bacalao con coulis de tomate fresco y albahaca para dos
25 min
Bacalao confitado con pimientos rojos y emulsión de pilpil
1h 10 min