Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1500 g de pulpa de melón cantaloupe en trozos (reserve 20 láminas muy finas)
- 1 cucharadita de sal
- 12 ramitas de menta fresca (volitelně)
- 6 lonchas de jamón ibérico cortadas muy finas
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 83 kJ / 20 kcal
- Protein
- 0.83 g
- Sacharidy
- 3.7 g
- Tuk
- 0.19 g
- Vláknina
- 0.42 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema de guisantes dulces y polvo de kikos (Salvador Gallego)
2hod. 15min
Crema fría de melón y manzana al aroma de limón y menta
5min
Brandada de bacalao, pan rústico y aceite de perejil
1 godz. 10 min
Chupitos de gazpacho de melocotón con caviar de mora
1 godz. 10 min
Crema de cangrejo
35min
Cava (Gazpacho de manzana)
9 Std. 10 Min
Piruletas de parmesano y jamón
1h
Chupitos de emulsión de escalivada con cocochas
50 Min
Carpaccio de gambón y kumquat para dos
30min
Crema fría de tomate y albahaca
5min
Sopa fría de melón
10min
Olivada y aceite de oliva negra de Aragón
20min