Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Cider-brined pork chops
- 350 g alcoholic apple cider (see Tip)
- 30 g sea salt flakes
- 1 tbsp dried rosemary
- 1 tbsp dried sage
- 1 ½ tsp dried thyme
- ½ tsp ground black pepper
- 4 - 6 pork loin chops (approx. 350 g each)
- grapeseed oil, for brushing
Apple dressing
- 1 Granny Smith apple, peeled, cored and cut into quarters
- 2 tbsp apple cider vinegar
- 2 tsp pure maple syrup
- 90 g grapeseed oil
- 1 tbsp wholegrain mustard
- 6 sprigs fresh chives, cut into quarters
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2735.8 kJ / 651.4 kcal
- Protein
- 48.9 g
- Sacharidy
- 6.3 g
- Tuk
- 48.3 g
- Nasycený tuk
- 11.1 g
- Vláknina
- 0.9 g
- Sodík
- 194.7 mg
Alternativní recepty
Pork fillet with mustard
35min
Pork and gravy with red wine cabbage
1 Std. 10 Min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25min
Roast pork with sage and cranberry stuffing (MEATER+®)
3 Std. 35 Min
Slow roasted lamb shoulder and fennel with agrodolce dressing
5h 15min
Pineapple and orange glazed ham (MEATER+®)
2h
Barbecued pork ribs
26h 15 min
Sumac beef with olive and parsley smashed potatoes
2 Std. 30 Min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45min
Sausage sizzle with beer braised onions
1h 15 min
Pork belly with spring onions
1 Std. 10 Min
Bourbon pork ribs
5h 50min