Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Mustard marinade
- 1000 g beef flank, sinew removed (see Tips)
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 2 garlic cloves
- 50 g Worcestershire sauce
- 50 g olive oil
- 1 tbsp French mustard
- 1 tbsp dried oregano
- ¼ tsp ground black pepper
Horseradish cream sauce
- 100 g mayonnaise (see Tips)
- 100 g crème fraîche (see Tips)
- 20 g lemon juice
- 30 g horseradish cream
- 1 tsp French mustard
- 2 pinches cayenne pepper
- 2 pinches salt
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3655.3 kJ / 870.3 kcal
- Protein
- 71.8 g
- Sacharidy
- 6.4 g
- Tuk
- 60.2 g
- Nasycený tuk
- 18.2 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 708.4 mg
Alternativní recepty
Flank steak with horseradish cream sauce (MEATER+®)
4h 20min
Chorizo and prawns a la Sidra
25 Min
Buffalo chicken wings
50min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13 Std. 20 Min
Smoked mussels with Pernod sauce
35 min
Middle Eastern planked salmon
1h 40min
Surf and turf with pink peppercorn sauce
45 min
Pork fillet with chilli and coconut relish (Diabetes)
45 min
Peruvian Steak Bowl with Aji Verde
1 Std.
Buffalo chicken wings
45 min
Camembert with cranberries and almonds
30 min
Thai cucumber salad (Thermomix® Cutter, TM6)
15min