Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Mustard marinade
- 1000 g beef flank, sinew removed (see Tips)
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 2 garlic cloves
- 50 g Worcestershire sauce
- 50 g olive oil
- 1 tbsp French mustard
- 1 tbsp dried oregano
- ¼ tsp ground black pepper
Horseradish cream sauce
- 100 g mayonnaise (see Tips)
- 100 g crème fraîche (see Tips)
- 20 g lemon juice
- 30 g horseradish cream
- 1 tsp French mustard
- 2 pinches cayenne pepper
- 2 pinches salt
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3655.3 kJ / 870.3 kcal
- Protein
- 71.8 g
- Sacharidy
- 6.4 g
- Tuk
- 60.2 g
- Nasycený tuk
- 18.2 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 708.4 mg
Alternativní recepty
Café de Paris butter
25min
Mixed tomato and labne salad
24h 20min
Flank steak with horseradish cream sauce (MEATER+®)
4h 20min
Strawberry salad with caramelised sherry vinaigrette
25min
Slow roasted lamb shoulder and fennel with agrodolce dressing
5 godz. 15 min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35min
Barbecued pork ribs
26 Std. 15 Min
Buffalo chicken wings
45min
Buttermilk and jalapeño marinade
5 min
Cider-brined pork chops with apple dressing
2h 20 min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45min
Bourbon pork ribs
5 godz. 50 min