Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Mustard marinade
- 1000 g beef flank, sinew removed (see Tips)
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 2 garlic cloves
- 50 g Worcestershire sauce
- 50 g olive oil
- 1 tbsp French mustard
- 1 tbsp dried oregano
- ¼ tsp ground black pepper
Horseradish cream sauce
- 100 g mayonnaise (see Tips)
- 100 g crème fraîche (see Tips)
- 20 g lemon juice
- 30 g horseradish cream
- 1 tsp French mustard
- 2 pinches cayenne pepper
- 2 pinches salt
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3655.3 kJ / 870.3 kcal
- Protein
- 71.8 g
- Sacharidy
- 6.4 g
- Tuk
- 60.2 g
- Nasycený tuk
- 18.2 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 708.4 mg
Alternativní recepty
Seared steak and rocket salad
20 Min
Cider-brined pork chops with apple dressing
2 Std. 20 Min
Surf and turf with pink peppercorn sauce
45min
Flank steak with horseradish cream sauce (MEATER+®)
4h 20min
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1 Std. 30 Min
Buffalo chicken wings
45min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45min
Roast pork with sage and cranberry stuffing (MEATER+®)
3 Std. 35 Min
Grilled potato salad with pangrattato
40min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45min
Chorizo and prawns a la Sidra
25 Min
Bourbon pork ribs
5 Std. 50 Min